Tisk
Mozaika dřevostaveb představí osm zajímavých realizací

Mozaika dřevostaveb představí osm zajímavých realizací

Michal Babor | Středa, 22. únor 2012 |

Přidat na Seznam.cz

V rámci doprovodného programu veletrhu Dřevostavby 2012 připravili organizátoři Salonu dřevostaveb na páteční odpoledne již tradiční Mozaiku dřevostaveb. Prostřednictvím unikátního formátu prezentacídoslova ožijí jednotlivé stavby uveřejněné v aktuálním vydání Ročenky dřevostaveb.

moz2moz1Salon dřevostaveb je unikátní přehlídkou toho nejlepšího, co v oboru dřevěného stavění v loňském roce vzniklo. Při její příležitosti vydávají organizátoři také tištěnou formu - Ročenku dřevostaveb. (Můžete si ji zakoupit na veletrhu nebo ji získat zdarma v bonus programu tohoto webu). Mozaika dřevostaveb tak představuje jedinečnou možnost vyslechnout si v krátkých, asi desetiminutových prezentacích komentář autorů jednotlivých staveb. Celkem bude připraveno osm architektů, jejichž stavby jsou představeny také v aktuálním vydání Ročenky. Návštěvníci Salonu tak mají ideální příležitost osobně se seznámit s autory staveb a vybrat si třeba toho pravého architekta pro svůj vlastní projekt.

Pozvání letos mimo jiných přijali: Atelier Aeroplan, Prodesi|Domesi, architekt Jakub Murla, PLANS Architekti a Ateliér VAN JARINA ze Slovenska.

Mozaika dřevostaveb probíhá v pátek, 24.2.2012 od 16 hodin na veletrhu Dřevostavby 2012 v Praze-Holešovicích.

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (3)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop