Tisk
PŘEDPLATNÉ ZDARMA: <small>Pouze na veletrhu Dřevostavby 2012</small>

PŘEDPLATNÉ ZDARMA: Pouze na veletrhu Dřevostavby 2012

Michal Babor | Středa, 22. únor 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Přijďte navštívit stánek časopisu DŘEVO&Stavby na letošní veletrh Dřevostavby 2012 do pražských Holešovic a zahrajte si s dřevěnými hračkami o zajímavé ceny!

DS02Ve hře je předplatné časopisu DŘEVO&Stavby na jeden až tři roky. Zdarma jej může získat každý, kdo dobře zná dřevo tuzemských i nejznámějších cizokrajných stromů. Vaším úkolem bude přiřadit pět až patnáct vzorků dřeva k názvům stromů, z nichž pocházejí. A nebojte se, nejsme zlí - můžete se splést jednou až třikrát, podle toho, o jak dlouhé předplatné budete hrát.

DS03Kdo by chtěl zdarma získat předplatné časopisu sruby&roubenky, bude mít za úkol postavit ze stavebnice - co jiného než srub z kulatiny. A aby to nebylo tak jednoduché, bude to muset zvládnout v předem určeném časovém limitu. Komu se to podaří, získává od nás předplatné na rok zdarma.

Neúspěšní hráči si samozřejmě mohou předplatné na našem stánku také zakoupit. Jako bonus od nás ke každému zakoupenému předplatnému získáte Zahradnický kalendář na rok 2012.

Najdete nás ve hlavní lodi Průmyslového paláce (středová hala S). Těšíme se na Vás!

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (6)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop