Tisk
Soutěž Bydlení na zkoušku má dalšího vítěze

Soutěž Bydlení na zkoušku má dalšího vítěze

Michal Babor | Pátek, 24. únor 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Dalším vítězem pravidelné soutěže časopisu Dřevo&Stavby Bydlení na zkoušku, která umožňuje vyzkoušet si bydlení v různých dřevostavbách během několika dnů na vlastní kůži, se stal Tomáš z Olomouce. Na veletrhu Dřevostavby 2012 si v pátek vyzvedl svou výhru.

Tentokrát se soutěžilo o víkendový pobyt v nové dřevostavbě domesi concept house postavené společností Prodesi | Domesi v Pulečném v Podkrkonoší. Tomáš měl z výhry skutečně radost, protože si chtěl už dlouho ověřit, jestli různé vlastnosti dřevostaveb, o kterých dosud jen četl, skutečně fungují i v praxi. Svou výhru si vybere už druhý víkend v březnu: "Škoda jen, že to nemohlo být o pár týdnů dříve. Byl bych si rád vyzkoušel, jak funguje dřevostavba v extrémních mrazech, které byly začátkem února," svěřil se Tomáš.

Jako pozornost dostal Tomáš také tričko a cyklistický dres se značkou NOVATOP - výrobce velkoformátových panelů z masivního dřeva, z nichž je dům v Pulečném postaven. Krátkou reportáž o pobytu vítězů v dřevostavbě přineseme ve třetím čísle časopisu Dřevo&Stavby.

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (2)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop