Tisk
Koncertní síň v hromadě polen

Koncertní síň v hromadě polen

Helena Petáková | Pondělí, 27. květen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Inspirativní místo pro hru na klávesy vytvořil pro svého přítele a hudebníka holandský designér Piet Hein Eek. Jednoduchá dřevěná chatka je postavená z naskládaných kmenů, které jsou zvnějšku ukotvené v kovovém rámu.

Jednotný vzhled domku, charakteristický průřezy polen, ozvláštňují horizontálně výklopné okenice a posuvná okna, která jsou zasazena do speciálně konstruovaných rámů z plastu a ocelových profilů a do interiéru přivádějí dostatek denního světla.

rustic-cabin-designs-4rustic-cabin-designs-1Vnitřek kompaktní chatky je vyrobený z překližky a je laděný do veselého světle modrého tónu. Její uživatel tady najde nejen vše potřebné k životu, ale i pro svou uměleckou tvorbu - nahrávací studio!

rustic-cabin-designs-2rustic-cabin-designs-3Panoramatická okna mu poskytují při sezení v rovině oka nádherný výhled na okolní les, a pokud pro své melodické skladby bude potřebovat novou inspiraci, stačí tento moderní mobilní dům jen převézt na jiné místo. Integrovaná kola na spodku domu umožňují majiteli také vyhnout se stavebním předpisům a místní dani.

rustic-cabin-designs-6rustic-cabin-designs-8Práce z domova, ale v přírodě, většinou na vlastní zahradě je v zahraničí oblíbený trend mnoha lidí. Zázemí k tomu poskytují dřevěné chatky různých tvarů s nejnutnějším vybavením k sezení a práci hlavně u počítače.

rustic-cabin-designs-7rustic-cabin-designs-10rustic-cabin-designs-9

Vaše komentáře (10)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop