Tisk
Stavíte pasivní dům? Přijďte diskutovat do Fóra expertů!

Stavíte pasivní dům? Přijďte diskutovat do Fóra expertů!

a.janousek | Středa, 01. duben 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Už máte dost nudných přednášek a komerčních seminářů? Unikátní formát Fóra expertů, který pořádá Centrum pasivního domu, je zpět! Přijďte si poslechnout, jaké jsou příklady nejlepší praxe ze stavby pasivních domů a konfrontujte s těmi nejlepšími odborníky. Na jaře v Praze a Brně bude Fórum zaměřeno na konstrukční systémy pro pasivní domy a efektivní zdroje tepla. Na podzim na zájemce čeká téma, jak co nejefektivněji rekonstruovat starší dům.

„Fórum expertů mělo v uplynulých letech takový úspěch, že jsme se rozhodli tento unikátní formát diskusního střetnutí odborníků, kteří se zabývají jedním konkrétním tématem, zopakovat," říká Jan Bárta, ředitel Centra pasivního domu. Oproti běžným konferencím nebo seminářům bude diskuse zaměřená jedním směrem a velkou roli sehrají i návštěvníci, kteří mohou diskutovat o zvolených řešeních a ovlivňovat tím témata.

Tématy letošního roku budou:

  • 17. dubna v Praze - Efektivní zdroje tepla pro pasivní domy
  • 14. května v Brně - Vhodný konstrukční systém pro pasivní domy
  • 11. září v Praze - Efektivní rekonstrukce domů včetně bytových a panelových

Fórum expertů bude hlavně prostorem pro dialog a inspiraci. „Podařilo se nám získat spoustu špičkových odborníků, kteří mají s diskutovanými problémy dlouholeté zkušenosti. Věříme, že jejich vzájemná diskuse o vhodných řešeních výrazně obohatí nejen je, ale i všechny návštěvníky," dodává Jan Bárta. Formát akce počítá s výrazným zapojením všech účastníků. Kromě diskuse na místě organizátoři umožňují přihlášeným dopředu poslat návrhy projektů, nad nimiž se budou experti zamýšlet.

Více informací o Fórech expertů a přihlášky najdete na stránkách Centra pasivního domu.

Zdroj: Centrum pasivního domu

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop