Tisk
Veletrh CESTY DŘEVA myslí i na děti

Veletrh CESTY DŘEVA myslí i na děti

Redakce | Pátek, 11. prosinec 2015 |

Přidat na Seznam.cz

V druhé polovině ledna bude mít premiéru projekt CESTY DŘEVA, který přinese kompletní představu o oblíbeném materiálu – dřevě. Veletrh bude mapovat cestu dřeva z lesa, jeho zpracování až po výrobu finálních produktů. Hlavní část bude věnovaná dřevostavbám. Opomenuty však nebudou ani děti, které se budou moci vyřádit na dřevěném hřišti, Kostkovišti od společnosti T-WOOD nebo u stavebnice KAPLA.

Od 21. do 23. ledna 2016 se v areálu PVA EXPO PRAHA uskuteční první ročník veletrhu CESTY DŘEVA. Doplní tak souběžnou akci věnovanou nízkoenergetickým, pasivním a nulovým stavbám FOR PASIV. Přijďte si vybrat vaše vysněné bydlení a nezapomeňte vzít sebou děti. Právě pro ně bude připravena jedna část, ve které najdou hračky, stavebnice i celé hřiště ze dřeva. Vy si mezitím budete moci v klidu projít veletrh a vybrat si své vysněné bydlení.

Na co se mohou děti těšit?

S geniální dřevěnou stavebnicí KAPLA si vyhrají nejen děti, ale i dospělí. S dřevěnými hranoly s poměrem stran 1:3:5 lze postavit neobyčejně působivé stavby, a to bez užití lepidla. Společnost T-WOOD si pro děti připravila Kostkoviště. Hřiště, které připomíná pískoviště, je celé naplněné kostkami různých tvarů. Pro děti, které se budou chtít rozhlédnout po veletrhu „ze sedla“ bude připraveno celoodpružené odrážedlo Re pello®.

Součástí projektu CESTY DŘEVA bude i interaktivní dřevěná výstava od Martina Patřičného. Děti budou moci všechny vystavené exponáty nejen prohlédnout, ale i důkladně hmatem otestovat. Společnost INGELD, s.r.o. pak pro děti postaví velké dřevěné hřiště přímo ve výstavní hale. Chybět nebude houpačka, dětské dřevěné hračky a mnoho dalších výrobků ze dřeva.

Návštěvníci veletrhu se budou moci zúčastnit hned několika soutěží. V soutěži bude stavebnice KAPLA, kostky T-WOOD nebo teaková mísa. Podmínky soutěže najdete na www.cestydreva.cz/soutez.

Nechte dětem nahlédnout do dřevěného světa. Od 21. do 23. ledna 2016 na veletrhu CESTY DŘEVA v areálu PVA EXPO PRAHA. Souběžně se uskuteční i veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV.

Více na www.cestydreva.cz.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop