Dřevostavby a centrální vysavač

Dřevostavby a centrální vysavač

Lucie Němcová | Úterý, 10. červen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Dřevostavby jsou hitem současnosti a zaslouží si prvotřídní vybavení. Centrální vysavače mezi ně nepochybně patří. Domy na bázi dřeva poskytují svým obyvatelům ideální mikroklima, přesto ani jejich interiérům se nevyhýbají prach a další alergeny. S nimi si ale hravě poradí právě centrální vysavač HUSKY – ideální pomocník do každé dřevostavby. Do domu s dřevěnou konstrukcí se velmi snadno montují.

 

Výhody centrálního vysávání

Pomocník, který Vám pom že s úklidem domácnosti, zbaví ji prachu, alergenů a vlhkosti. Přitom nepřekáží a neomezuje provoz domácnosti. To je centrální vysavač HUSKY s unikátní zárukou 25 let. Srdce systému tvoří silná jednotka umístěná v garáži či sklepě, s jednotlivými místnostmi je propojena trubním rozvodem, který ústí do elegantních vysavačových zásuvek. Do nich stačí zapojit hadici a úklid může začít. Při úklidu nemusíme přístroj přenášet, nehrozí narážení do nábytku či rohů stěn, manipulujeme jen s lehkou hadicí. Dalším pádným argumentem pro pořízení centrálního vysavače je odvod vysátého vzduchu mimo objekt. V místnosti díky tomu nedochází k víření prachu usazeného na záclonách a nábytku, jak je tomu u vysavačů příručních, což ocení nejen alergici. Centrální vysavač HUSKY dělá z Vašeho domova zdravější prostředí.

Centrální vysavač HUSKY – to je síla, odolnost, vytrvalost

CV-Husky-09Dalším velkým plusem je vysoký výkon. Silné centrální vysavače HUSKY s robustním tělem jsou vybaveny průmyslovými motory s bypass technologií nezávislého chlazení, která zaručuje vysavači bezpečné fungování i při dlouhodobém provozu. Vzduch prochází účinným filtračním systémem vybaveným novou generací antibakteriální úpravy SILPURE. Ta využívá přirozené antibakteriální síly stříbra k zastavení růstu bakterií a zabraňuje šíření bakterií způsobujících zápach. Právě odolná konstrukce průmyslových motorů umožnila poskytnout zákazníkům bezkonkurenční 25letou záruku na celý přístroj. Tedy dobu, za kterou běžná domácnost vystřídánčtyři až pět příručních vysavačů s nepoměrně menším výkonem a komfortem užívání.

HUSKY má vodu rád

Odolnost centrálních vysavačů Husky dokládá i mimořádná možnost přímého sání mokrých nečistot. Vybrané modely Husky Pro mají motory speciálně uzpůsobeny k mokrému úklidu, takže při vysávání není potřebné přiřazovat do oběhu externí separátory, jak je tomu běžné u jiných výrobců. Husky umí ale ještě víc. Modelová řada vysavačů Husky H2O Pro 300–600 nabízí automatické splachování nečistot přímo do kanalizace. K těmto vysavačům si můžete nechat zhotovit rozvod vody s čistící směsí Aqua Pro, která Vám umožní mytí podlah, šamponování čalouněného nábytku, mytí interiéru aut nebo vytírání s dezinfekčním prostředkem v okolí bazénů, saun či SPA.

Vše pro Vaše pohodlí

Úklid s centrálním vysavačem není jen maximálně účinný, ale i nesmírně pohodlný. Například díky systému Hadice ve zdi. Ty jsou skryté v trubním rozvodu a uživatel si na úklid vytahuje jen potřebnou délku (až 15 metrů). Po skončení vysávání stačí odjistit pojistku a hadice se skryje v trubním rozvodu. Snadněji už to nejde...
V každé domácnosti ocení také novinku VROOM CENTRAL 9215 CE, 5,5 metru dlouhou hadici pro rychlý úklid suchých nečistot, která se po dokončení své práce skryje v elegantním boxu v kuchyňské lince či šatní skříni. Jako třešnička na dortu pak fungují například štěrbinové zásuvky, které je možné dodat i v odolném a elegantním celonerezovém provedení. Přesně v duchu značky HUSKY...

HUSKY v každém domě

Může být, protože cena za dodávku první fáze trubního rozvodu pro rodinný dům do 160 m podlahové plochy činní jen 12 000,- Kč!
(Dodávka obsahuje: 30 m potrubí, 3 ks zásuvek zn. ABB a přípravy pro štěrbinovou zásuvku do kuchyňské linky.) S naší přípravou pak můžete realizovat kompletní systém kdykoliv.

Maximální celková cena pro takový rodinný dům do 160m podlahové plochy činní 39 900,-. Tato cena zahrnuje výše uvedenou první fázi trubního rozvodu, jednotku Husky Cyklon se zárukou 25 let, sadu příslušenství Premium se zárukou 5 let, osazení štěrbinové zásuvky do kuchyňské linky, 2x dopravu, montáž a DPH.

HUSKY již 21 let na trhu

Centrální vysavače HUSKY dodává na náš trh společnost Newag s.r.o., firma s více než 50 % prodejním podílem a 34 000 realizacemi systém centrálního vysávání. Newag působí na našem trhu již více jak 20 let prostřednictvím svých poboček v Praze, Brně, Hradci Králové a Ústí nad Orlicí. Proškolený tým je připravený pomoci Vám s výběrem toho nejlepšího centrálního vysavače pro Váš dům.

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Zdravé bydlení”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop