Tisk
Na čištění odpadů zavolejte profesionála

Na čištění odpadů zavolejte profesionála

Redakce | Pondělí, 29. únor 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Domácnosti se pravidelně potýkají s problémy, jako jsou ucpané odpady a ucpaná kanalizace. Mastné tuky z kuchyňského nádobí, vlasy a vousy při každodenní hygieně a nerozpuštění zbytky pracích prášků se usazují v odpadní potrubí, čímž se výrazně zmenšuje jeho průřez. Pamatujte, že zákon schválnosti neustále funguje a odpady přestanou plnit svou funkci v okamžiku, kdy to nejméně potřebujete.

Špatně odtékající odpady ve vaně, umyvadle či dřezu signalizují potřebu vyčištění. Abyste odpadové potrubí dostali opět do skvělé kondice, doporučujeme oslovit odborníky na nečistotu. Odstraní také nepříjemný zápach, který jde se zanesenými odpady ruku v ruce. Rodinná oslava může proběhnout bez problémů, pokud bude domácnost perfektně fungovat.

Odborníci mají vhodné vybavení

Přestože v drogeriích jsou běžně dostupné prostředky na čištění odpadů, doporučujeme oslovit spíše specializovanou společnost. Nejenže disponuje příslušným vybavením na čištění bytových odpadů, ale zároveň svou práci odvede důkladně. A o chemických prostředcích se to říci nedá. Představují spíše dočasné řešení. Špatně odtékající toaleta a ucpaná vana se stane během chvíle minulostí. Současně se eliminuje zápach v koupelně, který způsobovalo ucpané potrubí neskutečným množstvím odpadu.

Profesionálové ke své práci používají kvalitní mechanické, případně strojní systémy. Podle stavu se rozhodnou pro konkrétní způsob pročištění. Ve většině případů postačí klasická pružina či ruční péro, kdežto v horších situacích přichází na řadu elektrická bubnová čistička se spirálou dlouhou několik desítek metrů. Čistička spirálu automaticky posunuje, čímž odstraňuje letitý nános odpadu. Pakliže chcete kontaktovat odbornou společnost, doporučujeme navštívit webovou stránku www.cisteni-odpadu.cz.

Úvodní foto: Dreamstime.com

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zdravé bydlení”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop