Tisk
Víkend plný zdraví vypukne v březnu, festival Evolution láká

Víkend plný zdraví vypukne v březnu, festival Evolution láká

Redakce | Pátek, 04. březen 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace pro zdravé tělo i duši nabídne jarní Festival Evolution, který proběhne ve dnech 18. – 20. března 2016 na Výstavišti v pražských Holešovicích. Návštěvníci najdou pod jednou střechou vše, co souvisí se zdravým životním stylem, od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu.

 

Čtyři stovky stánků s novinkami

Na festivalu se sejdou čtyři stovky tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří na svých stáncích nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo praktické ekologické vychytávky pro domácnost. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu. Vystavovatelé pro letošek slibují nejen „žhavé“ novinky, ale také mnoho ochutnávek a speciální veletržní slevy.

Tři dny nabité programem

Festival Evolution to jsou především tři dny doslova nabité programem, ve kterém svá témata představí více než 150 českých a zahraničních osobností. Na festivalu se představí lékaři zastupující konvenční či celostní medicínu, prostor dostanou praktici alternativní léčby a dojde i na osvědčené rady našich babiček. Výživoví poradci se zaměří na správnou výživu, profesionálové z oblasti kosmetiky doporučí, které přípravky zvolit a ekonadšenci se podělí o nápady, které jsou nejen šetrné k přírodě, ale pomohou i uspořit výdaje na domácnost. Tím ale program zdaleka nekončí – mezinárodní koučové poradí, jak naplno využít svůj potenciál, psychologové se podívají na naše vztahy a pedagogové představí nejnovější trendy vzdělávání pro děti i dospělé. Kdo na festivalu vystoupí?

Bio styl

 

V programu se představí přes 150 osobností, ze zahraničních jmenujme například Tima Wallace Murphyho, britského badatele, publicistu a odborníka na staroanglické dějiny. Je autorem více než tuctu knih s historicko-spirituálními tématy, např. Odhalený kód symbolů, Rex Deus, Strážci pravdy či Znamení bestie, nebo Brandon Bays, která díky svému odhodlání i přístupu k životu porazila rakovinu. O tom, jak můžeme bojovat proti stresu jógou bude mluvit Swami Gajanand. O osobním rozvoji a našem skrytém potenciálu budou mluvit Jan Mühlfeit nebo David Kirš, co je skvělého na dnešní době prozradí Antonín Byudyš a s novou metodu rozvíjení vlastního osobního rozvoje vás seznámí Jakub Střítezský.

Pokud vás zajímá racionální pohled na paranormální jevy, nezmeškejte přednášku Jakuba Kroulíka o Paranormální výzvě. Mnoho přednášek se bude věnovat zdravé stravě, můžete se těšit například na Margit Slimákovou, Petra Fořta, Annu Struneckou, Rudolfa Zemka nebo Pavla Klouda.

Osobni rozvoj

Bohaté zastoupení budou mít v programu spisovatelé a publicisté, např. Miloš Matula, Marie Holečková, Otomar Dvořák, Josef Dolejší, Jan Kroča, Zuzana Řezáčová Lukášková, Sylvia Jančiová a další. Na festivalu nebude chybět Gabriela Filippi a v poněkud netradiční roli se představí Jana Paulová, která bude mluvit o projektu na záchranu slepic.

Vše, co by Vás mohlo o festivalu zajímat, najdete na webových stránkách www.festivalevolution.cz.

Festival Evolution (Bio styl, Eco World, Zdraví, Alternativa, Osobní rozvoj) se koná 18. – 20. 3. 2016 na výstavišti v Praze-Holešovicích.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zdravé bydlení”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop