Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

Výstavy STAVITEL 2017 a LIGNA BOHEMIA 2017

Kategorie: Veletrh, výstava
Datum: čtvrtek 16. únor 2017 - 10:00
Konec:sobota 18. únor 2017 - 11:00
Místo konání: Výstviště Lysá nad Labem

Výstava STAVITEL 2017, která se koná spolu s výstavou LIGNA BOHEMIA 16.-18. 2. 2017 na Výstavišti v Lysé nad Labem, si klade za cíl seznámit návštěvníky s novými technologiemi ve stavebnictví. Na ploše 10 000 m² se tu budou prezentovat firmy v jednotlivých oborech od stavebních a izolačních materiálů, povrchových úprav a odvětrávání přes okna, dveře, schody, podlahy, dlažby, obklady, vytápění, sanitu a kuchyně až po střechy, komíny, zámkové dlažby, zahradní prvky, studny, čističky a bazény.

Pro koho jsou určené výstavy STAVITEL 2017 a LIGNA BOHEMIA 2017

Na výstavě STAVITEL najdou cenné informace všichni, kdo se chystají rekonstruovat, stavět nebo upravovat rodinný dům či byt nebo hledají úsporný a účinný způsob údržby. Na své si přijdou i zástupci odborné veřejnosti, protože zároveň s výstavou STAVITEL probíhá výstava strojů, nástrojů, zařízení a materiálů pro dřevozpracující průmysl LIGNA BOHEMIA. Návštěvnost obou akci je díky vzájemnému propojení každým rokem vyšší, loni to bylo 15 000 návštěvníků. Nedílnou součástí obou výstav je již tradičně také prezentace odborných škol a učilišť v příslušných oborech.

Dotační program Nová zelená úsporám

Jedním z témat výstavy STAVITEL je také dotační program Nová zelená úsporám, který odstartoval v roce 2015 a je určený pro vlastníky rodinných a bytových domů. Kromě fyzických osob se do něj mohou zapojit i společenství vlastníků bytových jednotek, bytová družstva, města a obce. Takže pokud stavíte či rekonstruujete, přijďte se zeptat, na jaká opatření můžete získat finanční podporu a jak o ni správně požádat.

Hledat v kalendáři

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop