Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2017

Kategorie: Veletrh, výstava
Datum: čtvrtek 02. únor 2017 - 10:00
Konec:neděle 05. únor 2017 - 16:00
Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2017 je jedinečná přehlídka dřevostaveb jakožto stavebního systému budoucnosti, která se koná 2.-5. 2. 2017 v areálu Výstaviště v pražských Holešovicích. Její velkou výhodou je, že tu v jednom okamžiku a na jednom místě získáte osobní kontakty na architekty dřevostaveb, kvalitní stavební firmy a osvědčené dodavatele dřeva, izolací, oken, dveří, podlah, schodů, dřevozpracujících strojů, softwaru a veškerého nářadí, potřebného ke stavbě Vašeho dřevěného domu. Přijďte se zeptat na vše, co Vás v souvislosti s výstavbou dřevostavby zajímá.

Koncept a doprovodný program veletrhu DŘEVOSTAVBY 2017

Veletrh je přehledně rozčleněný do jednotlivých výstavních prostor, takže se v dílčích oblastech produktů a služeb budete velmi snadno orientovat. Pro všechny zájemce o svět dřevostaveb je navíc připravený bohatý doprovodný program, který se zaměřuje na nejdůležitější témata architektury, konstrukcí, technologií, energetických úspor a financí souvisejících s realizací dřevostavby. Na své si tak přijdou jak odborníci, projektanti, investoři a stavebníci, tak zájemci o kvalitní nízkoenergetické a pasivní dřevostavby, sruby a roubenky.

Přehlídka SALON DŘEVOSTAVEB 2017

V rámci veletrhu DŘEVOSTAVBY 2017 se můžete těšit i na SALON DŘEVOSTAVEB 2017, největší nesoutěžní přehlídku toho nejlepšího, co za poslední období vzniklo v České republice a na Slovensku v oblasti dřevostaveb.

Vstupenky na veletrh DŘEVOSTAVBY 2017 zdarma

Chcete vstupenku na veletrh zdarma? Hlasujte ve finále soutěže DŘEVOSTAVBA roku 2016 a je Vaše.

Hledat v kalendáři

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop