Tisk

Vaše nové pohodové bydlení: Dřevostavby a zděné domy na klíč od specialisty

Komerční sdělení | Pondělí, 25. červenec 2016 |

Přidat na Seznam.cz

rodinný dům na klíčPostavit si nový dům na klíč je dnes již jakýmsi standardem. Ne všechny firmy ale dokážou nabídnout dokonalý komfort výstavby spojený s výhodnou cenou. I proto se vyplatí přečíst si o nich co nejvíce a zjistit si podrobné informace.

 

Rozhodně se přitom nevyplatí dívat se pouze do diskuzí pod články, kde jsou mnohdy vedeny spíše konkurenční boje. Příliš o realitě tedy vypovídat nemusejí. My se soustředíme na nabídku společnosti Certifikované zděné domy a dřevostavby na klíč, s.r.o., která je opravdu pestrá. Podíváme se na důvody, proč se vyplatí vybrat si tyto specialisty jak na klasické zděné domy, tak i na dřevostavby.

Certifikovaný specialista

V první řadě je třeba ctít pravidlo hovořící o tom, že bychom měli třikrát prověřovat a až poté důvěřovat. Společnost Certifikované zděné domy a dřevostavby na klíč, s.r.o. disponuje mnohými známými certifikáty, jež se vztahují jak na zděné domy, tak i na dřevostavby. Jmenovat bychom mohli například kanadskou certifikaci Solid Wood Construction, která se vztahuje ke kvalitě dřevostavby. Dle mezinárodně certifikovaného standardu tohoto typu se v Kanadě staví i čtrnáctipatrové budovy. Dále se jedná o švýcarskou certifikaci zdravotní nezávadnosti a nízkoenergetického fungování nemovitosti. K nízkoenergetickému provozu se váže i norma ČSN 73 0540. Domy splňují i známý britský certifikát PRINCE2. Zapomenout nemůžeme ani na ocenění týkající se termoizolace, ohnivzdornosti, jakosti materiálů a mnohých dalších hledisek.

Výstavba domu na klíč krok za krokemAž 30 let zkušeností

Při volbě firmy, která má realizovat vaše bydlení, je třeba dbát i na její zkušenosti. Zmiňovaná společnost má v oboru více než 30 let zkušeností. Právě po tuto dobu již realizovala úspěšně mnoho zakázek. Firma klade důraz na inovativní postupy a na individuální přístup ke každému klientovi. Pokud tedy budete chtít postavit domek přesně podle svých představ a nechcete se přizpůsobovat typovým projektům, jste na správné adrese. Vy sami budete mít v rukou, jak bude vaše nové bydlení vypadat.

Technologie bez kompromisů

Jedním z nejdůležitějších aspektů výstavby jakékoli nemovitosti je bezesporu použití té správné technologie. Společnost Certifikované zděné domy a dřevostavby na klíč, s.r.o. má v tomto ohledu obrazně řečeno několik es v rukávu. Začít bychom mohli například využitím technologicky maximálně propracovaného systému zdění Porotherm od společnosti Wienerberger. Cihelné bloky se vyznačují skvělými tepelně izolačními vlastnostmi. Stavba tak v létě dokonale izoluje a v zimě chrání před chladem. U dřevostaveb je třeba jmenovat kanadskou technologii Solid Wood Construction. Patentovaný kanadský systém se osvědčil u mnohých objektů, mezi které patří například kampusy vysokých škol ve Spojených státech amerických.

Zapomenout nemůžeme ani na specifickou konstrukci Neico s tradicí více než 140 let. Používána je v podstatě již od konce 19. století v Rakousku, USA, Německu a dalších zemích. O dokonalou izolaci stavby se postarají výrobky od společnosti Knauf. Co se týká dřeva, tak to dodává společnost Jaf Holz mající zkušenosti již od roku 1948. Jmenovat bychom měli rozhodně i vysoce kvalitní okna, která dodává společnost Vekra. Okna se vyznačují šestikomorovým profilem a také trojitým sklem. Spolehnout se budete moci i na vysoce kvalitní střechu, která je pokrytá střešní krytinou od jednoho z nejznámějších výrobců Tondach. Jedná se o pálené střešní tašky, na které se vztahuje záruka v době trvání 33 let. Tradice této rakouské firmy sahají již na konec 19. století. Schodišťový systém je certifikován stavebním institutem v Berlíně a splňuje tak nejpřísnější německé normy.

Dům za cenu nájmu

Nemáte na stavbu vašeho vysněného bydlení dostatek finančních prostředků? Nevadí, můžete využít moderního systému financování, který se vyznačuje maximální flexibilitou, přehledností a jednoduchostí. Získáte dům za cenu běžného českého nájmu. Jediný podstatný rozdíl bude spočívat pouze v tom, že budete splácet za své vlastní nové bydlení a peníze nepůjdou do kapsy nikomu cizímu. Získáte tu nejvýhodnější hypotéku, a to i kompletně na celé financování nemovitosti. Kvůli daňovému zvýhodnění budete mít navíc garantováno pouze 11 splátek za rok. Díky kalkulačce na webu společnosti Certifikované zděné domy a dřevostavby na klíč, s.r.o. si budete moci sami vymodelovat situaci, v níž se budete nacházet. Pohodlně si tak hned na počátku zjistíte, kolik finančních prostředků budete muset investovat a jak si případně rozvrhnete splátky. Získáte tak jistotu, že i po dobu splácení nebudete muset nijak slevovat ze svého životního standardu.

Bydlení od A až po Z s mnoha zárukami

Že nemáte se stavbou nemovitostí vůbec žádné zkušenosti? Žádný problém! Služby zmiňované firmy totiž zahrnují veškeré činnosti, které s realizací nového bydlení jakkoli souvisejí. Vy sami si pouze zakoupíte pozemek a vše ostatní již můžete nechat na specialistech, kteří se ve stavebnictví a dalších souvisejících oborech dokonale orientují. Samozřejmostí budou i nadstandardní záruky, které jinde nedostanete. O záruce v době trvání 33 let na střechu jsme již hovořili. Na konstrukci pro domy na klíč se vztahuje záruka v době trvání 10 let a v neposlední řadě musíme uvést i tříletou záruku all inclusive na cokoliv. I díky těmto záručním dobám se mohou zájemci o zděné doby i dřevostavby spolehnout na to, že v žádném případě nekupují zajíce v pytli, ale získají stylové nové bydlení přímo na míru.

Hlasujte o dřevostavbu roku

...a vyhrajte moderní krb

 v hodnotě 185 275 Kč

a další prémiové výhry

 

Hlasovat

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop

test HTML5 animace