Tisk
Lákadlem Haas Fertigbau na veletrhu FOR ARCH budou dva nové bungalovy

Lákadlem Haas Fertigbau na veletrhu FOR ARCH budou dva nové bungalovy

Komerční sdělení | Pátek, 16. září 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Veletrh FOR ARCH (od 20. do 24. září 2016 v areálu PVA EXPO PRAHA v Praze-Letňanech) dává společnosti Haas Fertigbau Chanovice výbornou příležitost představit návštěvníkům tohoto stavebního veletrhu aktuální nabídku svých domů a konstrukcí ze dřeva. Lákadlem expozice F17 v hale 1 budou i dva nové bungalovy, které budou mít na veletrhu svoji premiéru.

 

Bungalov Rio je stvořený pro pohodovou plavbu rodinným životem a přesvědčí vás, jak velkorysý může být přízemní dům s užitnou plochou 107 m2. Promyšlené dispoziční řešení 4 + kk nabízí originální umístění tří ložnic do jednotlivých rohů domu.

Centrum bungalovu tvoří velký obývací pokoj s kuchyňským koutem. Všichni členové rodiny tak mají své soukromí a zároveň dostatek prostoru pro společné chvíle. Sami si zvolte dispoziční řešení, které vyhovuje Vašemu životnímu stylu. Vybírat můžete ze dvou variant – s dvěma koupelnami nebo s jednou koupelnou a šatnou. Nejen hospodyňky ocení, že projektanti pamatovali i na technickou místnost. Samozřejmostí je energeticky úsporná vnější konstrukce, špičková kvalita provedení a nadstandardní vybavení nového bungalovu.

HFB bungalov Rio pudorys 1NP verze1Počet místností: 4 + kk
Vnější rozměry: 14,00 x 10,5 m
Zastavěná plocha: 145,82 m2
Zastavěná plocha rodinného domu: 129,92 m2
Zastavěná plocha terasy: 15,90 m2
Užitná plocha celkem: 107,05 m2
Typ střechy:valbová

 

Přímý vstup na terasu ze tří místností přirozeně rozšiřuje obytný prostor nového bungalovu Madera. Novinka mezi typovými domy Haas Fertigbau nabízí užitnou plochu 107 m2 a dispozici 4 + kk. Prakticky řešený půdorys ve tvaru písmene „L“ přirozeně odděluje obytné části domu od privátní zóny ložnice a dvou pokojů.

HFB bungalov Madera pohled2

 

Prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem o velikosti 40 m2 tvoří otevřený harmonický celek navazující na velkou terasu, která je zároveň přístupná z dalších dvou pokojů. Komfort bydlení doplňuje samostatná toaleta, vestavěná šatna a prostorná koupelna. Praktickou součástí bungalovu je technická místnost - nezbytné provozní zázemí domu.

HFB bungalov Madera pudorys 1NPPočet místností: 4 + kk
Vnější rozměry: 12,24 x 12,44
Zastavěná plocha: 138,28 m2
Zastavěná plocha rodinného domu: 129,87 m2
Zastavěná plocha terasy: 8,41 m2
Užitná plocha celkem: 106,72 m2
Typ střechy:valbová

Přijďte se i vy podívat na expozici Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. na veletrhu FOR ARCH. Ve dnech 20. - 24. září 2016 nás najdete v expozici F17 v hale 1.


Líbil se Vám článek?
gotop