Tisk
Na co je třeba se při výběru dodavatele dřevostavby nejvíce zaměřit?

Na co je třeba se při výběru dodavatele dřevostavby nejvíce zaměřit?

Jindřiška Kleknerová | Pátek, 17. únor 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Jak si vybrat mezi tolika firmami vybrat, podle čeho se při výběru dodavatele řídit? Co je důležité - certifikáty, doba činnosti anebo jen reference? Souhlasíme s vašimi pochybnostmi, volba dodavatele dřevostavby není nic snadného. Osobně mám velmi špatnou zkušenost, unikla jsem maléru jménem mínus sto tisíc zbrklým podpisem smlouvy opravdu jen tak tak...

A tak nabízíme rady a zkušenosti, aby byl výběr společnosti, která vám a vaší rodině postaví útulný domov, o něco snazší.

V první a v poslední řadě vám ukládám téměř jako povinné čtení článek Ing. Vratislava Blahy, CSc. předsedy ADMD. Z tohoto textu čiší řada let zkušeností, nadhled, vědomosti a ještě k tomu dávka dobře míněné rady. Článek s názvem Na co se zaměřit při výběru zhotovitele dřevostavby nám tu trochu zapadl pod tíhou a změtí nových informací, a tak ho s první jarním slunce vytahujeme trochu na vzduch.

Sama oceňuji přímé zkušenosti, proto vám s čistým srdcem doporučuji sekci Redakční návštěvy, která je zkrátka "jen" o tom, jaké zkušenosti mají ti, kteří už patří mezi šťastné majitele ještě novotou vonící dřevostavby. Jsou zde desítky a desítky článků, ve kterých se můžete orientovat třeba podle úvodních fotografií anebo titulků, které napovídají, o jaký typ dřevostavby jde. Tyto texty vznikají poctivou prací našich redaktorek a šéfredaktora, kteří spolu s fotografem dojedou na návštěvu, majitelé vyzpovídají, exteriér i interiér nafotí a pak vše zamíchají, uvaří, okoření a zveřejní.

Čerstvé a voňavé návštěvy si můžete také načítat v nových číslech našich dvou hlavních titulů, tedy v časopise DŘEVO&stavby anebo sruby&roubenky; v každém jednotlivém čísle je jich jiný počet, řádově 2 - 7. 

Potřebujete-li více informací, máme jich tu opravdu hafo... Můžete začít také s pomocí našeho schématu, přes nejstěžejnější témata.

Přeji krásný víkend

a samozřejmě šťastnou ruku při výběru firmy!

Jindřiška Kleknerová

 

Těžce zařaditelná publicistka s lehce technickými předpoklady. Zajímám se o texty začínající básněmi a končící optimalizovanými články s příslušným počtem klíčových slov… S pokorou bydlím v nové dřevostavbě a spravuji tento web. Obojí mi dělá radost.

Nejnovější články autora


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop