Tisk
Komfortní dřevostavba pro čtyři

Komfortní dřevostavba pro čtyři

Redakce | Středa, 17. květen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Poznávacím znamením jednoho z nejoblíbenějších domů z nabídky RD Rýmařov jsou jednoduché tvary, energetická úspornost a naprosto špičková výbava.

Bydlení v domě KUBIS 74 je velmi úsporné a komfortní ideálně pro čtyřčlennou rodinu. Je totiž dostatečně prostorný, a přitom na parcele nezabere tolik místa.

KUBIS 74 01    2017 111pudorys KUBIS_74_prizemi 666pudorys KUBIS_74_patro 555


Součástí domu KUBIS 74 je již v základu garážové stání s pultovou střechou, která dotáhne design celého domu k dokonalosti. Dům má sedlovou střechu se sklonem 22°, a tak je vhodný do moderní i starší zástavby. V základní ceně domu je zahrnut inteligentní systém řízení vytápění a větrání, který umožňuje automatizaci domácnosti.

Teplotu každé místnosti v domě hlídají samostatné regulace, větrání je řízeno čidlem CO2 – mění jen potřebné množství vzduchu a výrazně tak šetří energie potřebné na provoz domácnosti. Systém lze také za příplatek rozšířit o ovládání přes internet a chytrý telefon.

KUBIS 74 interier 333KUBIS 74 překvapí svou prostorností a jednoduše řešenými dispozicemi. Čtvercový půdorys a zastavěná plocha necelých sto metrů čtverečních jsou ideální i na menší pozemky. Přesto se vám bude v tomto typovém domě pohodlně bydlet, protože poskytuje přes 117 m² obytné plochy. Ve standardu na klíč stojí tento dům necelých 2,5 mil. Kč včetně DPH.

V domě nenajdete žádná hluchá místa a zbytečné výklenky, vše je podřízeno praktičnosti a běžnému chodu domácnosti.


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop