Tisk
BOSCH: <small>Akumulátorový vrtací šroubovák získal cenu "Plus X Award"</small>

BOSCH: Akumulátorový vrtací šroubovák získal cenu "Plus X Award"

Dagmar Šimonová | Úterý, 04. září 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Akumulátorové vrtačky Bosch získaly cenu šestého ročníku ceny Plus X Awards v kategoriích "Vysoká kvalita" a "Design". Nezávislá porota, kterou tvořilo 31 odborných novinářů a předních osobností z oboru, udělila tomuto nářadí ocenění za jeho výjimečné přednosti.

GSR18VE-2-LI 3,0 Dyn„Oceněné akumulátorové vrtačky/šroubováky GSR/GSB 14.4/18 VE-2-LI Professional jsou určené pro nejtěžší a nejobtížnější vrtací a šroubovací práce na staveništích," uvádí Martin Malý, brand manager českého zastoupení firmy Bosch. Přístroje jsou vybaveny druhou generací motorů robustseries. Nový 4-pólový motor s vyšším výkonem při nižší hmotnosti a velikosti je vybaven čtyřmi uhlíky pro delší životnost a má vyšší kroutící moment pro vyšší výkon při šroubování.


Přístroj bez úhony přežije pád z výšky dvou metrů

Bosch Akku 0039Kvalitu nástroje je možné demonstrovat například na extrémně pružném a zároveň pevném krytu Dura-Shield, který dělá přístroj prakticky nezničitelným - zůstává plně funkční i po pádu na beton z výšky dvou metrů. Dalším specifikem výrobku je inovativní lithium-iontová technologie Bosch Premium, která poskytuje bezkonkurenční kapacitu akumulátoru s životností delší až o 400 procent.

Toto nářadí je rovněž vybavené systémem elektronické ochrany motoru (EMP). „Tento systém je na trhu jedinečný. Pokud totiž dojde k vysokému krouticímu momentu a motor se přetíží, tak jej systém EMP automaticky vypne. To zabraňuje tomu, aby se motor přehřál či shořel a zároveň významně zvyšuje životnost nástroje," popisuje hlavní přednost výrobku Malý.

Bosh získal titul "Nejinovativnější značka roku 2009"

75710Bosch se s touto a dalšími novinkami stal jedním z hlavních vítězů. Celkem 14 výrobních novinek z modré řady určené pro profesionály získalo ocenění v kategoriích "Vysoká kvalita", "Snadná použitelnost", "Ergonomie" a "Design", přičemž některé z výrobků byly oceněny vícenásobně.

Bosch získal většinu ocenění v kategorii elektrického nářadí, v níž tak obdržel titul "Nejinovativnější značka roku 2009". „Toto zvláštní ocenění se uděluje pouze společnostem, které jsou schopny prokázat znaleckou expertízu v oblasti kvality produktu a vedoucí postavení v oblasti novátorství v celé produktové kategorii," uzavírá Malý.


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop