Tisk
Ideální hmotnost pytlů KNAUF je 30 kg

Ideální hmotnost pytlů KNAUF je 30 kg

Administrator | Středa, 15. červenec 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Firma Knauf opustila zavedený trend s běžnou nabídkou pytlů o velké hmotnosti. Hlavním důvodem byl ohled na pohodlí a zdraví zákazníků, protože nosit na stavbě těžké čtyřicetikilogramové pytle není snadné. Knauf tak již bude nabízet pouze pytle s hmotností 30 kg a menší.

A proč maximálně 30 kg? S lehčími pytli se snáze manipuluje, menší pytle lze lépe uspořádat na paletě, takže každou paletu je možné bez problémů zafóliovat. To omezuje možnost porušení pytlů a ztráty jejich obsahu během transportu. Přestože menší balení a foliování každé palety znamená pro výrobce vyšší náklady, jednotková cena se pro zákazníky nemění. Se změnou obalů nedošlo ani k žádným změnám v kvalitě výrobku či obalů.

Nová 30KG balení Knauf přehledZmenšení balení bylo plánované a dlouhodobě testované především ve výrobě. Po úpravách balicího zařízení se firmě podařilo vylepšit výrobní proces, a právě jeho zkvalitnění umožnilo firmě zachovat původní ceny za tunu i u nově balených výrobků. Uvedení nového balení na trh Knauf načasoval na 1. červen 2015, kdy vstupují v celé Evropě v platnost nové legislativní požadavky na bezpečnostní značení obalů. Změna s sebou přinese i vizuální sjednocení podoby pytlů - nově budou mít pytle s výrobky značky Knauf celosvětově stejný vzhled. V orientaci zákazníkům při výběru produktů pomohou i zjednodušené piktogramy na všech nových pytlích.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop