Tisk
RD 170K - prostorný 6+kk pro pohodlí moderní rodiny

RD 170K - prostorný 6+kk pro pohodlí moderní rodiny

Lucie Němcová | Úterý, 08. červenec 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Stavební firma Avanta Systeme projektuje a staví dřevostavby už od roku 1997. Svou historií, počtem realizací a nebývalou intenzitou zájmu, kterou se problematice dřevostaveb věnuje, se řadí mezi nejzkušenější firmy v tomto oboru u nás. Avanta syteme jde cestou bezpečného stavění. Cestou cené, projekční a realizační harmonizace.

Hodně prostoru a světla

avanta dům RD 170kProstorný rodinný dům RD 170K je řešen jako kombinace rámové a skeletové dřevostavby. Účelně a promyšleně navržená dispozice skýtá dostatek pohodlí pro vícečlennou rodinu. Skutečně efektivní využití vnitřního prostoru, a to ve dvou plnohodnotných patrech.
Obytný prostor v přízemí doplňuje pracovna či pokoj pro hosty, v patře se pak nacházejí další čtyři místnosti a prostorná koupelna. Bohaté prosklení v druhém nadzemním podlaží otevírá dům světlu.

Vnitřní dispozice domu je snadno modifikovatelná

Díky kombinaci výhod konstrukčních systémů dřevostaveb je vnitřní dispozice modifikovatelná podle přání klientů a možností pozemku. S výhodou lze kombinovat i různé stupně dokončení jednotlivých podlaží. Podle finančních možností lze například podkroví dodat částečně dokončené a později dokončit vlastními silami bez omezení.

S nábojem pozitivní energie

avanta dům rd170kMálokdo se dívá na to, jak by jeho dům mohl pozitivně ovlivnit jeho zdraví, úspěch a dobré vztahy. Proto přinášíme změnu. Skutečně kvalitní materiál, kterým je dřevo v kombinaci s filozofií úspěšného bydlení Feng Shui právě teď propojujeme v jeden celek. Vydali jsme se tisíce let nazpět v čase, abychom přinesli esenci toho nejdůležitějšího pro dokonalé bydlení. Dnes víme, že je to dřevostavba vytvořená na základě přírodních principů vedoucích ke kvalitnímu bydlení, které vás podporuje, posiluje a dodává vám pocit skutečného domova a příjemné stability.

Nízkoenergetické provedení

avanta dům rd170kDobré zateplení, kvalitní okna, špičkové provedení konstrukce, vybavení pokročilými technologiemi jsou nejlepší cestou k úsporám energií. RD 170K splní všechny požadavky na moderní energeticky úsporný dům.


Komplexní služby Bezpečného stavění

Zvyšte si komfort a pohodlí a přitom ušetřete peníze. Využijte služeb Bezpečného stavění od Avanta Systeme.

  • Screening před zahájením stavebního řízení – zjistí, jak bude vypadat stavební řízení, a kolik budou celkové náklady.
  • Rešerše pozemku – odhalí realizační nástrahy spojené s pozemkem. Ideální před koupí vybrané parcely.
  • Inženýring – vyřízení stavebního řízení ve všech stupních. Šetří peníze na poplatcích, využívá všechny legislativní možnosti.
  • Energetický audit – porovnání variant zateplení a způsobu zateplení domu. Nalezení optimální cenové varianty.
  • Dům s ochranou investice – ověření kvality domu nezávislou autoritou.

Základní parametry
Užitná plocha včetně garáže: 156 m2
Zastavěná plocha: 86 m2
Výška hřebene: 7 m
Dispozice: 6+kk

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop