Tisk
Jak se vám bydlí?

Jak se vám bydlí?

Redakce | Pátek, 12. srpen 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Na návštěvu do města karafiátů jsme zajeli po několika měsících od doby, kdy se mladí manželé Šárka a Pavel nastěhovali do zbrusu nové dřevostavby. Dokončené jsou i zahradní úpravy v okolí domku, a tak se ptáme – jak se máte v novém domově?

 

Proč jste si vybrali dřevostavbu?

Dřevostavba byla u nás jasná volba. Od začátku jsme měli jasno a jiné materiály jsme ani nezvažovali. Máme rádi lesy, hory a přírodu, takže jsme se chtěli v domě cítit co nejpřirozeněji. Další výhodou byla rychlost a čistota výstavby. Nechtěli jsme z našeho pozemku udělat staveniště a to se povedlo.

Vybírali jste se mezi typovými a individuálními projekty rodinných domů?

Před samotným výběrem firmy jsme si nakreslili půdorys, který by nám vyhovoval. A v Atriu jsme jen „napasovali“ náš půdorys na půdorys typového domu Vela 115. Atrium potom provedlo úpravy projektu podle našeho návrhu a požadavků, vše bezplatně, takže i cena pro nás byla stále velice přijatelná.

typový dům Vela 115 Atrium

 

Co rozhodovalo při výběru dodavatele vašeho domu?

Jednoznačně malá vzdálenost sídla dodavatele a výrobního závodu od našeho pozemku, přístup obchodní zástupkyně a články o firmě v odborných časopisech.

Jak naplnil dům vaše očekávání?

V domě bydlíme přesně rok. V létě jsme se přesvědčili o fungování konstrukce domu, loňská vedra jsme „přežili“ úplně v pohodě, a ačkoli nemáme venkovní stínění, teplota v domě byla stále příjemná. V zimě zase stačí zatopit krbovými kamny a máme krásně teplo v celém domě. V domě jsme se cítili od začátku jako doma a moc rádi v něm bydlíme.

dům Vela 115

Co byste s odstupem času na svém domě změnili?

Zatím jsme na nic nepřišli. Pro takový dům jsme se rozhodli a jsme se vším celkově spokojeni.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop