Vítejte,
Host
|
|
Dostala jsem jejich materiály z veletrhu Dřevostavby 2012 a docela mě to oslovilo. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti?
|
|
|
Co konkrétně by vás zajímalo?
|
|
|
Jestli je to spolehlivá firma, drží slovo a termíny, nenavyšuje ceny v průběhu stavby atd. atd. Prostě osobní zkušenost... Děkuji!
|
|
|
Osobně je neznám, ale už jen to, že jsou členem Asociace dodavatelů montovaných domů a jsou pedevším držiteli Dokumentu národní kvality hovoří za vše. Navíc počet referencí na jejich webu dokazuje, že nejsou žádní začátečníci:). Nebál bych se ničeho.
|
|
|
No to já všechno vím - jen jsem zvědavá na nějakou osobní zkušenost...
|
|
|
Dobrý den,
od firmy Domy DNES jsem si objednal foukání tepelné izolace ISOCELL a byl jsem velice spokojen. Nejen s cenou ale i s přístupem zaměstnanců. Po této zkušenosti doporučuji. Bohužel jsem s touto firmou nestavěl celou stavbu, ale i toto by Vám snad mohlo pomoci. Jak již psal Tomáš, členství v ADMD není jenom tak pro každého a je to jistá známka kvality. Co jsem se teď koukal, tak přímo jednatel firmy DOMY D.N.E.S. je ve výkoné radě. Takže bych se nebál. Petr |
|
|
Milý Petře, děkuji za cennou informaci! Přeji krásný den
![]() |
|
|
Dobrý den, prosím mám v hlavě stavbu nového domku a pořdá se nemůžu rozhodnout, jestli stavět dřevostavbu, nebo postavit zděný dům, je mi jasné, že zděný dům bude nákladnější, ale zase dřevostavba rychlejší, jaký na to máte názor?
|
|
|
Já jsem stavěl zděný dům, také jsem dlouho váhal jestli to nebo to, ale náklady na zděný dům jsou cca o 30 % více a to si myslím, že se vyplatí, ale vyberte si kvalitní stavební firmu.
|
|
|
A se kterou stavební firmou jste to stavěl vy?
|
|
|
Stavěl jsem se stavební firmou www.domy-oldar.cz/ a jsem rád, že jsem si vybral právě je, protože byo vidět, že opravdu ví co dělají, vše šlo jako po másle, žádné problémy.
|
|
Strana:
|
Proč jste na portále DŘEVO&stavby?
Copyright © 2019 Kladenská 107, Praha 6 Kontakt