Tisk

Rodina centrálních vysavačů do dřevostaveb se rozrostla o novou značku

Komerční sdělení | Pondělí, 13. srpen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Nuera Air, divize společnosti Nuera Inc., s potěšením oznamuje akvizici značky centrálních vysavačových systémů BEAM od Electroluxu.

centralni-vysavace-pro-drevostavbySpolečnost Nuera Air vyrábí centrální vysavačové systémy Duovac a Husky, dvě značky celosvětově uznávané pro svou kvalitu výroby, výkon a trvanlivost již více než 50 let. Společnost Nuera Air vyrábí své výrobky ve svém výrobním závodě v Motrealu - Lavalu v Kanadě a distribuuje je po celém světě.

Společnost BEAM byla již více než 60 let uznávána jako celosvětová značka č. 1. Její silná distribuční síť, známost značky a specializovaní zaměstnanci jsou velkým přínosem pro dokončení pokrytí trhu a produktového portfolia společnosti Nuera Air.

"Akvizice BEAM je odrazovým můstkem vývoje firmy Nuera Air, a to zejména pro budoucí strategii stát se světovým lídrem v oblasti centrálních vysavačových systémů. Spojením se značkou BEAM bude společnost Nuera Air schopna vytvářet nové kategorie kombinací portfolia obou značek. Společnosti Nuera Air a BEAM budou zaměřeny na uvedení nových produktů na trh, které lépe vyhoví potřebám spotřebitelů a povedou k nárůstu zájmu o centrální vysavačové systémy po celém světě " uvedl Frederick Paquette, prezident společnosti Nuera Air.

"Jsme nesmírně hrdí na to, že přivítáme klíčové a odborné zaměstnance týmu BEAM do rodiny Nuera Air. Tato nová organizace bude mít vedoucí znalosti a zkušenosti v oblasti centrálních vysavačových systémů a dovolí nám soustředit naše úsilí na zvýšení povědomí o výrobcích u našich spotřebitelů, jakož i na propagaci výhod centrálních vysavačových systémů v domácnosti," dodal Frederick Paquette.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop