FOR PASIV 2020 vstupenka ZDARMA plus bonus: ročenka PASIVNÍ DOMY 2020

Markéta Kristová | Středa, 18. prosinec 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Vstupenka zdarma na veletrh FOR PASIV 2020, probíhající ve dnech 6. - 8. 2. 2020 v pražských Letňanech, ZDARMA TEĎ A TADY plus bonus: ročenka PASIVNÍ DOMY 2020. Stáhněte si vstupenku na veletrh energeticky úsporného stavění a přijďte si pro ročenku PASIVNÍ DOMY 2020.

STÁHNOUT VSTUPENKU HNED!

FOR PASIV 2020 je již 9. ročník tohoto oblíbeného veletrhu, který je zaměřen na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy. Veletrh bude samozřejmě zastoupen i mnoha prestižními firmami z oboru. Přijďte nás navštívit na stánek DŘEVO&stavby, sruby&roubenky (Hala 2, stánek D05) a využijte speciálních nabídek na naše časopisy a předplatné.

Veletrh FOR PASIV je určen specialistům, odborníkům a všem, kteří se zajímají o nízkoenergetické, pasivní a nulové domy, ať už řeší úspory energie v novém bydlení, či si chce dopřát dostatek výhod a pohodlí svého stávajícího domova.

FOR PASIV 2020 návštěvníkům nabídne bohatý doprovodný program, jehož součástí bude i Poradenské centrum, které dokáže návštěvníka spojit s odborníkem podle toho, co potřebuje vyřešit a co ho zajímá. Jako mediální partner veletrhu pro Vás máme VSTUPENKU ZDARMA, kterou si můžete stáhnout na odkazu níže. KE VSTUPENCE MÁTE NÁROK NA BONUS - VÝJIMEČNOU ROČENKU PASIVNÍ DOMY 2020 rovněž ZDARMA!


NOVINKA! ZDARMA ročenka PASIVNÍ DOMY 2020!

pasivni-domy-titulka

Zajímáte se o pasivní domy? Chcete držet krok se současnými trendy staveb pasivních domů?

Návštěvníci veletrhu FOR PASIV 2020 dostanou ke vstupence ZDARMA také bonus - výjimečnou a jedinečnou ročenku Pasivní domy 2020! Ročenka je k dostání na na výdejních místech a stánku vydavatelství časopisu DŘEVO&stavby a sruby&roubenky.

  • Ročenka je určena pro všechny, kteří se zajímají o výstavbu vysoce energeticky úsporných domů.
  • Informuje o realizaci pasivních domů a bydlení v nich.
  • Reflektuje současné trendy a zkušenosti výstavby pasivních/aktivních/nulových domů u nás s přesahem do zahraničí.
  • Zaručeně pomůže těm, kteří chtějí stavět vlastní pasivní dům nebo se o něm touží dozvědět relevantní informace a získat tak inspiraci pro jeho budoucí realizaci.

nahled-PD-2020


FOR PASIV 2020 vstupenka zdarma

Pro naše čtenáře a návštěvníky webu máme opět připraveny vstupenky na FOR PASIV 2020 ke stažení zdarma. Vstupenku ZDARMA můžete ihned a bez čekání získat na níže přiloženém odkazu nebo se můžete podívat na náš facebook, kde vám vstupenku včetně dalších informaci o veletrhu rádi zašleme. Připomínáme, že pokud chce návštěvník získat více vstupenek je nutné po rozkliknutí odkazu níže zadat vždy jinou e-mailovou adresu.

STÁHNOUT VSTUPENKU HNED!


Kdy: 6. - 8. 2. 2020

Kde: PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Více informací: www.forpasiv.cz

for-pasiv-logo-666x222

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop