Den otevřených dřevostaveb zpřístupní i letos desítky zajímavých domů ze dřeva!

Den otevřených dřevostaveb zpřístupní i letos desítky zajímavých domů ze dřeva!

Redakce | Středa, 21. září 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Máte v kalendáři zapsanou sobotu 8. října a Den otevřených dřevostaveb, který zdarma napříč celou republikou umožní navštívit přes 50 zajímavých domů na bázi dřeva? I letos si tady můžete vybrat svůj budoucí dům, podívat se, jak vypadá mateřská školka od některého z členů ADMD nebo navštívit přímo výrobní závody, kde tyto nejkvalitnější stavby vznikají.

Letošní Den otevřených dřevostaveb se uskuteční jako tradičně druhou říjnovou sobotu, 8. 10. 2022 od 10:00 do 17:00, a to za přítomnosti odborníků z realizačních firem. Ti budou připraveni odpovídat na veškeré zvídavé dotazy související s projekty dřevostaveb a realizací domů. Akci organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD).

V Den otevřených dřevostaveb se otevře přes 50 domů


Určitě stojí za to se podívat na výrobu i hotové domy a udělat si představu, jak například v reálu vypadá exteriér a interiér jednopodlažní a patrové dřevostavby, jaké materiály jednotliví výrobci používají nebo jaké parametry a užitné vlastnosti jejich konstrukční systémy nabízí. Kompletní SEZNAM OTEVŘENÝCH DŘEVOSTAVEB je zveřejněn již nyní na webu www.DenDrevostaveb.cz a letos vás čeká přes 50 staveb k vidění!

DrevoaStavby.cz | Den otevřených dřevostaveb 2022 seznam otevřených domů

obr.: Prohlédněte si mapu staveb, vytipujte nejzajímavější místa a nezapomeňte si u každého domu registrovat čas návštěvy! K nahlédnutí budou už podeváté desítky dřevostaveb. Půjde především o referenční stavby, vzorové domy a rozestavěné konstrukce, které si v průběhu soboty budete moci prohlédnout. Zdroj obrázku se souhlasem: Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD)

Dřevostavby od kvalitních a ověřených firem


V rámci této akce můžete po celé České republice vstoupit do rozestavěných i dokončených dřevostaveb a výrobních závodů členů ADMD, kterými jsou stavební firmy s certifikátem Dokument národní kvality. Ten zaručuje vysokou kvalitu staveb od těchto firem. Přesvědčte se o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů, získejte důležité technické informace a načerpejte inspiraci při výběru svého nového domu. Na vlastní oči poznejte rychlý a precizní způsob výroby a výstavby domů ze dřeva od členů ADMD.

Díky online formuláři si můžete na webu www.DenDrevostaveb.cz REGISTROVAT čas návštěvy a zajistit si tak nerušenou konzultaci. Užijte si krásnou sobotu plnou vůně dřevostaveb a plánování budoucího bydlení.

Autor článku: Ing. Lenka Trandová, ředitelka ADMD

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop