Dveře do dřevostavby - jako ústa, která vdechují energii

Dveře do dřevostavby - jako ústa, která vdechují energii

Komerční sdělení | Pátek, 19. říjen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Velmi často vchody lidé vnímají jako něco, co domů ještě nepatří a může se řešit jako jedna z posledních věcí. Důležitější se jeví obývací pokoj, ložnice a jiné místnosti.

Vstupní prostor je ale jedním z nejdůležitějších míst v celém domě. Právě zde vše začíná. Vstup se považuje se za posvátné místo, kterému je nutné věnovat náležitou pozornost a péči.

Tudy proudí energie

Tudy proudí do dřevostavby hlavní energie, čchi, řeka života, která s sebou přináší zdraví, výživu a podporu. Umístěním vstupu se zabývá několik technik Feng Shui. Podle nich můžeme určit také barvu, tvar či členění dveří.

Feng Shui se zabývá i správným osvětlením před vstupem, jeho bezpečím, nebo prostorem přede dveřmi. Také zádveří, které se nazývá Místo záře, je se vstupem pevně spjato.

Co nás při vstupu uvítá

Je velmi důležité, co nás při vstupu do dřevostavby uvítá. Vstup můžeme přirovnat k ústům, která k nám promlouvají. Obyvatelé by měli vědět, co prostřednictvím svých domů chtějí sdělit okolnímu světu. Tyto „vyřčené" záměry se pak v jejich životě realizují. Hlavní vstup do dřevostavby můžeme zvenku zviditelnit právě například výraznou barvou nebo také květinami.


drevostavba-dum-pod-smrkem-vstupdrevostavba-dum-pod-smrkem-zadveridrevostavba-dum-pod-smrkem

 

drevostavba-dum-s-ozvenami-karibiku-vstupdrevostavba-dum-s-ozvenami-karibiku-zadveridrevostavba-dum-s-ozvenami-karibiku

 

drevostavba-dum-v-risi-dreva-a-rostlin-vstupdrevostavba-dum-v-risi-dreva-a-rostlin-zadveridrevostavba-dum-v-risi-dreva-a-rostlin


www.archcon.cz

www.drevostavbybiskup.cz

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop