Redakce | Úterý, 22. prosinec 2015 |
Čokoláda je bezesporu nejoblíbenější dobrůtkou na světě. Ukrytou v bonboniéře jako sladkou radost pro ty nejrůznější příležitosti ji není lehké ochránit. Vlivem tepla ztrácí na kvalitě a oheň ji může úplně zničit. Je možné tomu zabránit? Pokud ji chrání nehořlavá izolace ROCKWOOL, není se čeho obávat.
Více na následujícím videu:
Vaše komentáře (0)Nejnovější články v kategorii “Izolace”
-
Jak jednoduše zateplit střechy bungalovů? Rychlé řešení přináší foukaná minerální izolace
Bungalovy nabízejí mnoho výhod včetně snadné údržby či bezbariérovosti a flexibility ve využití prostoru. Ještě donedávna ale jejich majitelé museli při zateplování střešních…
-
Nezateplenou střechou či půdou může unikat až 30 % tepla
Snižování spotřeby energií v domácnostech je stále palčivější téma. Jedním z klíčových prvků, které mohou významně ovlivnit energetickou účinnost, je zateplení střechy a půdy…
-
Svět izolačního skla se mění – přijďte na stánek IZOS a objevte, jak může izolační sklo změnit váš domov
Již podruhé se HELUZ IZOS zařazuje mezi elitní výrobce stavebních prvků, kteří se prezentují na prestižním mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH. Tato významná událost se…
-
Tři nejčastější mýty o sádrokartonových příčkách. Pojďme je společně vyvrátit!
V posledních letech se akustika lehkých příček stala tématem intenzivního zkoumání a diskuse. V této oblasti kolují různé mýty o jejich akustických vlastnostech. Zaměříme se na…