Redakce | Úterý, 22. prosinec 2015 |

Čokoláda je bezesporu nejoblíbenější dobrůtkou na světě. Ukrytou v bonboniéře jako sladkou radost pro ty nejrůznější příležitosti ji není lehké ochránit. Vlivem tepla ztrácí na kvalitě a oheň ji může úplně zničit. Je možné tomu zabránit? Pokud ji chrání nehořlavá izolace ROCKWOOL, není se čeho obávat.
Více na následujícím videu:
Vaše komentáře (0)Nejnovější články v kategorii “Izolace”
-
Zvýšená vlhkost a růst plísní po zateplení domu? Proč se objevují a jak jim předejít
Zateplení domu či výměna oken jsou velmi častými kroky při snaze ušetřit za energie a zvýšit komfort bydlení. Někdy se však po renovaci mohou objevit nepříjemné problémy v podobě…
-
Foukaná minerální izolace URSA Pure Floc nabízí stabilní a spolehlivé zateplení
Plánujete zateplení domu, ale máte vazníkovou či dvouplášťovou střechu s těžko dostupnými místy? Důkladně zateplená střecha je pro efektivní využívání energie a dlouhou…
-
Minerální izolace URSA PUREONE zajistí celoročně příjemnou teplotu i zdravé vnitřní prostředí
Kvalitní zateplení domu má řadu výhod. Pomáhá celoročně udržovat stabilní teplotu v interiéru, přispívá k úsporám výdajů za energie a zvyšuje komfort bydlení. Při výběru…
-
V boji s vlhkostí v interiéru může pomoci správné větrání i kvalitní izolace
Vyměnili jste okna, zateplili fasádu a bojujete v interiéru se zvýšenou vlhkostí? Na vině může být nevhodné větrání nebo špatně provedené zateplení. Dlouhodobá vlhkost v…