Adresář firem - reference

Michna: <small>Změna dispozice domu byla zdarma</small>

Michna: Změna dispozice domu byla zdarma

Markéta Kristová | Středa, 16. červen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Tento rodinný dům postavila firma Dřevo-House celkem za čtyři měsíce. Kvůli finančním úsporám si zákazníci některé stavební práce dokončovali sami. Rozsah dodávky ze strany dodavatelské firmy byl „na dostavění". To znamená, že finální podlahy, dveře, malby, obklady a dlažby si dodával sám majitel dom pan Michna.


Bungalov Stará ves nad Ondřejnicí

Firma Dřevo-House s.r.o. nestaví jen typové domy podle katalogu. Změny dispozice pro vás rádi udělají bez příplatků v rámci jejich standardních cen. Pro tento mladý jejich typový Bungalov 138 zvětšili o 1,5 metru na straně, kde se nachází obývací pokoj a zároveň upravili prostor hlavního vstupu. Díky tomu se nemusí chodit z obývacího pokoje do ložnice přes zónu zádveří.

„Nové bydlení jsme kvůli blížícímu se datu porodu potřebovali vyřešit rychle. Společnost Dřevo-House bungalov postavila během 4 měsíců a naše miminko se narodilo do nového. Katalogový dům jsme si navíc mohli upravit podle svých představ. Ze zkušenosti víme, že to mnohé firmy vůbec neumožňují a jiné za to chtějí vysoké příplatky. Dřevo-House pro nás změnu dispozice udělal úplně zdarma," hodnotí majitel Jan Michna.

Dřevo-House rodinný dům MichnaDřevo-House rodinný dům Michna

 

Dřevo House rodinný důmDřevo House rodinný dům

 

Více fotografií a informací z realizace domu→


Líbil se Vám článek?
gotop