Tisk
Dům Jubilée od Haas Fertigbau získal ocenění v anketě Deutscher Traumhauspreis 2015

Dům Jubilée od Haas Fertigbau získal ocenění v anketě Deutscher Traumhauspreis 2015

Redakce | Čtvrtek, 24. březen 2016 |

Přidat na Seznam.cz

I laik si na silnicích musel všimnout, že u aut jsou mezi evropskými zákazníky v posledních letech oblíbenou kategorií kompaktní SUV vozy, kříženci silničních a terénních aut. A zdá se, že trend obliby „crossoverů“ lze vysledovat i u rodinných domů – na tradičních západoevropských trzích koncernu Haas Fertigbau je například vytouženým a mimořádně preferovaným domem patrový dům Jubilée.

 

Jubilée – nový patrový dům s kombinací klasických a moderních prvků

V loňském ročníku německé ankety Deutscher Traumshaus (Vysněné domy Německa) získal dům Jubilée v kategorii Energeticky plusové domy 3. místo! Rodinný dům Jubilée pamatuje totiž i na peněženku svých obyvatel, energeticky úsporné je promyšlené konstrukční řešení se stěnami Thermo-Protect® Premium s U = 0,14 W/m2K a okny a balkonovými (terasovými) dveřmi HOCO s kvalitním tepelně izolačním trojsklem U = 0,7 W/m2K. Důvod jeho úspěchu je však kromě energetické úspornosti právě v promyšleném propojení tradice a moderny – jeho tvůrcům se v exteriéru i interiéru podařilo zkombinovat klasické a soudobé prvky do podoby, která plně odpovídá nárokům současných zákazníků.

haas fertighaus jubilee 004 web

 

Z vnějšku vás dům s dispozicí 5+1 a užitnou plochou 160 m2 zaujme harmonickým kontrastem sedlové střechy o sklonu 22 stupňů s plochými střechami kryté terasy a parkovacího stání. Spojení tradičního a moderního přístupu k bydlení je na první pohled patrné i uvnitř - přízemí je velkoryse otevřené, ale důsledně zachovává hranice vymezených oblastí. Užitnou hodnotu domu zvyšuje místnost v přízemí, použitelná jako pokoj hostů či pracovna.

jubilee - půdorys přizemíjubilee patro

Samozřejmostí je odpovídající technické zázemí a dostatek úložných prostorů. Kompletní obyvatelnost podkroví jistí nadezdívka do minimální výše zkoseného stropu 226 cm. Rodičovskou ložnici s praktickou šatnou a dva dětské pokoje doplňuje prostorná koupelna, přístupná z galerie, nebo z pokoje rodičů.

Více informací o novém domě Jubilée najdete na www.haas-fertigbau.cz.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop