Tisk
Originální fasádní obklad Skyline Kontrast

Originální fasádní obklad Skyline Kontrast

Komerční sdělení | Čtvrtek, 16. březen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Firma Holzwerke Ladenbuger, specialista na dodávky materiálu pro výrobce dřevostaveb, rozšiřuje svůj program fasádních obkladů "Kontrast" o nový profil Skyline – moderní dřevěný obklad, který podporuje kreativitu u architektů, designérů a zákazníků.

Ti mají nyní možnost kombinovat čtyři profily o různé šířce a síle.

Profil Skyline je vyroben z odolného sibiřského modřínu a může být povrchově ošetřen oleji na dřevo v různých odstínech nebo jen olejem s UV ochranou. Je určen jen pro vertikální upevnění.

ladenburgerProfil Skyline okouzluje stejně jako předchozí edice "Trendliner Kontrast" a "Trendfuge Kontrast" moderním a přirozeným designem. Vzhled fasády podtrhuje elegantní architekturu a zároveň plnohodnotně přispívá k izolační funkci samotné fasády.

Profil Skyline Kontrast se upevňuje systémem pero/drážka. Vrut vždy prochází pouze černým kontrastním perem), proto není dojem z fasády narušen žádnými šrouby a vzniká dojem lehkých, vznášejících se fasádních lišt. Protože povrch profilu není narušen šrouby, je celá fasáda i odolnější proti povětrnostním vlivům a poškození. Tento způsob uchycení šetří čas a náklady při samotné montáži. Díky systému pero/drážka odpadá i nutnost používat drahé podkladové fólie. Finální ošetření a zlepšení kvality celé fasády lze dosáhnout pomocí nátěru olejem.

www.ladenburger.de

Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Fasády”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop