Titulní strana

Tisk

Křeslo nebo houpačka?

Lucie Němcová | Pondělí, 04. únor 2013 |

Přidat na Seznam.cz

závěsné houpací křesloKaždý rok s příchodem jara a prvními slunečními paprsky přemýšlíme, jak zkrášlit svou zahradu a co nového do ní pořídit. Inspirací nám mohou být originální závěsná houpací křesla od francouzského designéra Guillauema Lelasseu.

 

houpací křeslozávěsné křeslodřevěné houpací křeslo

 

Závěsná křesla značky Cocept Suspendy jsou vyráběna v limitovaných sériích, aby získaly punc jedinečnosti. Každý kus je ručně číslován a podepsán. Použito je místní francouzské dřevo, šetrná povrchová úprava a certifikovaný druh polyamidových a polyesterových lan a sítí, aby byla maximálně zachována recyklovatelnost a ekologičnost výrobku. Textilní doplňky jsou vyrobeny ze stoprocentní bavlny. Tvar vychází z přírodních organických linií, takže do prostředí zahrady přirozeně zapadnou. Dle našich osobních preferencí můžeme vybírat z několika různých typů velikostí i tvarů.

závěsné křeslodřevěné křeslo k zavěšenízávěsná houpačka

Křeslo je vhodným doplňkem pro zahradu, ve které chcete vytvořit místo pro klid a pohodu s nádechem exkluzivity. Pokud však venkovní podmínky nepřejí, je možné houpačku díky kovovému stojanu použít i v interiéru.

dřevěné křeslo v interiérudřevěné závěsné křeslo v interiéruodpočinek v křesle

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

Partneři projektu

gotop