Dům na bázi dřeva

Tisk

„Je to bomba,“ pochvaluje si výherce pobyt v dřevostavbě

Dagmar Čechová | Pondělí, 27. říjen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Domesi Concept HouseNikdy předtím nestrávil v dřevostavbě více než 2 hodiny. Teď v ní týden bydlel. Ohromily ho lampičky i zvuková bariéra mezi pokoji. Inspirovala ho tato výhra k pořízení vlastní dřevostavby? Překvapilo ho něco nepříjemně?

Domesi Concept HouseŘeč je o Jaroslavu Krpalovi, který se na jaře zúčastnil facebookové soutěže Novatop tetris (pořádal AGROP NOVA) a dosáhl nejvyšší úrovně. Hlavní výhrou byl týdenní pobyt v moderní dřevostavbě Futura Freestyle v Pulečném od Domesi.

Cihla nebo dřevo?

Domesi Concept HouseJaroslav od dětství žije v domě v malebné vesnici na jižní Moravě s obrovskou japonskou zahradou.
Teď je kvůli práci ve Zlíně nucen bydlet v bytě, ale s přítelkyní uvažují o stavbě rodinného domu. Dřevostavba rozhodně je jednou z možností, ke které se přiklání.
„Co se týče technologie výstavby, jestli cihlu nebo dřevo, tak bych si představoval nějak to nakombinovat, ale ke dřevu se přikláním více (např. dílna ze dřeva ale není moc vhodné řešení). Zakomponoval bych i více přírodních materiálů, např. kámen, a to jak lámaný tak i leštěný, v interiéru i exteriéru," napsal nám.

Příjemné překvapení

Domesi Concept HouseDřevo má podle něj své kouzlo a v interiéru, kde jsou dřevěné alespoň doplňky nebo dokonce celá stavba, se cítí velice dobře.
Pár dřevostaveb již navštívil, ale nikdy v žádné nestrávil tolik času, natož aby měl možnost v ní spát.
„Je to bomba, mně osobně se to moc líbí. V Domesi Concept House bylo pár věcí, které bych si přál jinak, ale to jsou pouze maličkosti. Obrovsky mě nadchly doplňky, jako byly lampičky, noční stolky a konferenční stolek."
Žádný negativní pocit si Jaroslav z týdenního pobytu nevybavuje. Naopak, byl příjemně překvapen. „Nečekal jsem takovou zvukovou bariéru. Když jsem zavřel dveře od ložnice, nebylo z vedlejší místnosti nic slyšet."

Domesi Concept HouseDomesi Concept HouseDomesi Concept House


Domesi Concept HouseJarosav tetris miluje a odmala se s maminkou předháněl, kdo nahraje více bodů. Výhra byla podle něj super a počasí jim vyšlo krásně. Společnosti AGROP NOVA tedy nadšeně vzkázal: „Tímto bych chtěl poděkovat za příjemný pobyt ve vaší dřevostavbě. Moc jsme si to užili a hlavně si odpočinuli a na nic nemysleli."

 


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop