Pozvánky

Tisk

Pozvánka na Den dřevostaveb ADMD

Dagmar Čechová | Pondělí, 22. září 2014 |

Přidat na Seznam.cz

EcomodulaADMD zve všechny příznivce dřevostaveb a zejména ty, kteří se pro výstavbu dřevěného domu teprve rozhodují, na první ročník marketingové akce, jejímž cílem bude propagovat nejenom vzorové a referenční domy, ale i rozestavěné stavby členských firem.

atrium vzorDen dřevostaveb 2014 se bude konat v sobotu dne 27. 9. 2014 od 10,00 do 17,00 hodin, kdy budou otevřeny a zpřístupněny vybrané vzorové a referenční stavby členských firem ADMD na území celé ČR. Smyslem akce bude zejména laické veřejnosti a zájemcům o komplexní a kompetentní informace o dřevěných montovaných domech, co nejvíce prezentovat a přiblížit moderní dřevostavby, jejich konstrukci, vlastnosti a samotnou technologii výstavby.

Haas Fertig vzorovyDen dřevostaveb 2014 tak umožní veřejnosti si domy, postavené členskými firmami ADMD, nejenom prohlédnout na vlastní oči, ale i osahat, prozkoumat všechny detaily a dozvědět se od kvalifikovaných zástupců a prodejců jednotlivých firem všechny potřebné informace, které při svém rozhodování potřebují, a to např. o cenách, možnostech financování, průběhu stavebního řízení a časovém harmonogramu zakázky, záruce, vybavení domů domácí technikou apod.

stavex newJinými slovy se dá říci, že se jedná o den otevřených dveří ve vybraných dřevostavbách v ČR, kterých je více než 40. Detailní přehled a charakteristiky staveb naleznete na stránkách ADMD.

Pro návštěvníky budou připravena i různá překvapení v podobě slevových akcí či soutěží. Naše redakce pak chystá pro prvních 10 návštěvníků poukázky na roční předplatné časopisu Dřevo&Stavby.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop