Vyberte si kvalitní betonovou dlažbu z pestré nabídky

Vyberte si kvalitní betonovou dlažbu z pestré nabídky

Komerční sdělení | Neděle, 30. červenec 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Dlažby PRESBETON se vyrábí v pestré paletě barev a atraktivních i praktických povrchů. Betonové dlažby jsou určeny k použití na náměstí, chodníky, do zahrad, k bazénům, na terasy, před garáž apod. Stačí si dobře vybrat z pestré nabídky. Inspirujte se pro svůj projekt.

1. Betonová dlažba OAK – struktura dubových prken


Dlažba OAK svým charakterem věrně imituje kresbu a povrch masivních dubových prken. Výrobky OAK mají jednotnou barevnost a reliéf v podobě dubového prkna. Všechny betonové prvky OAK jsou mrazuvzdorné a jsou opatřeny impregnací Protect System TOP proti znečištění a pronikání vody

Presbeton | betonová dlažba OAK

Zdroj: Presbeton

2. Betonová dlažba SLATE – reliéf štípané břidlice


Dlažba SLATE svým reliéfem věrně imituje kresbu a povrch přírodní břidlice. Dlažba SLATE je vhodná na terasy, chodníky nebo k zahradním altánům. Dlažba SLATE je součástí skupiny výrobků SLATE, která sestává z dlažby SLATE a bazénových lemů SLATE. Výrobky SLATE mají jednotnou barevnost a reliéf v podobě štípané břidlice. Všechny betonové prvky SLATE jsou mrazuvzdorné a jsou opatřeny impregnací Protect System TOP proti znečištění a pronikání vody.

Presbeton | betonová dlažba SLATE

Zdroj: Presbeton

3. Betonová dlažba ALMA – nadčasová struktura pohledového betonu


Dlažba ALMA s reliéfním povrchem je opatřena ochranným systémem nejvyšší kategorie Perfect Clean TOP (PCT) s charakterem dodatečné povrchové úpravy, která dlouhodobě zvýrazňuje barevnost a strukturu použitých pohledových betonů. Povrch dlažeb opatřených vnitřním ochranným systémem IN je dále ošetřen povrchovým nástřikem speciální kompozitní látkou, která je následně vytvrzována účinkem záření a vysoké teploty. Vzniká tak vysoce ušlechtilý povrch, který odpuzuje vodu, olej a další zdroje znečištění, které jinak způsobují trvalé a nevratné estetické znehodnocení dlažby.

Povrch je dokonale chráněn a většinu zásadních druhů znečištění (bláto, oleje, víno, káva) je možné z povrchu velmi snadno odstranit pomocí běžných úklidových prostředků. Tato dlažba je vhodná pro zpevněné plochy, kde se předpokládá pohyb chodců či občasný pojezd osobními vozidly. To se odvíjí od výšky dlažby. Dlažbu ALMA je možné pokládat i na terče.

Presbeton | betonová dlažba ALMA

Zdroj: Presbeton

4. Betonová dlažba ALTERNO – snadná údržba a odolnost


Dlažba ALTERNO na vydlážděné ploše kombinuje několik rozměrově různých kamenů. V tomto případě skladebnou jednotku tvoří tři kameny o výšce 60 mm nebo 80 mm, které nelze zakoupit samostatně. K dispozici jsou tyto dlažby v hladké a tryskano-kartáčované povrchové úpravě. Dlažba je určena pro pochozí plochy a místa s občasným pojezdem osobních automobilů.

Standardně je tato dlažba opatřena ochranným systémem Protect System IN. Pro náročnější zákazníky je k dispozici i s povrchovým ochranným systémem nejvyšší kategorie Perfect Clean TOP (PCT) . Dlažby opatřené touto povrchovou úpravou se vyznačují trvale intenzivními barvami s hedvábným leskem, nenasákavostí, odolností proti znečištění, velmi snadnou údržbou a vysokou odolností proti povětrnostním vlivům. Je mrazuvzdorná.

Presbeton | betonová dlažba ALTERNO

Zdroj: Presbeton

5. Betonová zámková dlažba PIANETA kombinuje rozměrově různé kameny a barvy


Dlažba PIANETA se vyrábí v hladkém nebo reliéfním provedení a je tvořená čtyřmi rozměrově různými kameny. Vzhledem k počtu kamenů lze vytvářet na vydlážděné ploše zajímavé a různorodé sestavy. Výška 60 mm umožňuje využití této dlažby pro pochozí plochy a místa s občasným pojezdem osobních automobilů. Atraktivní colormixy kombinující v dnešní době žádané barvy, jako je černá, šedá, červená či oranžová, budou krásným doplňkem současné moderní architektury v soukromém i veřejném sektoru.

Dlažba PIANETA je mrazuvzdorná a standardně je opatřena ochranným systémem Protect System IN proti znečištění a pronikání vody. Současně je však i vyráběna s povrchovou úpravou Perfect Clean TOP (PCT) , která vytváří na povrchu dlažby ochranný film, a tím zamezuje pronikání nečistot do dlažby, umožňuje snadné odstranění různých typů skvrn (např. od kávy, oleje, vína apod.) a je zárukou snadné údržby.

Presbeton | betonová dlažba PIANETA

Zdroj: Presbeton

Více informací o kvalitních betonových výrobcích Presbeton→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Podlahy a povrchy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop