Tisk

Soutěž o celkem 10 čestných vstupenek na veletrh FOR GARDEN právě v běhu

Jindřiška Kleknerová | Pondělí, 13. březen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Již ve čtvrtek 23. března se opět otevřou brány výstaviště PVA EXPO PRAHA, které přivítá návštěvníky 11. mezinárodního veletrhu zahradní architektury, nábytku, techniky a zeleně a představí jim pestrou nabídku nejnovějšího a nejlepšího sortimentu tuzemských i zahraničních vystavovatelů působících takřka ve všech zahradních oborech.

Návštěvníci se mohou jako každoročně těšit na spoustu novinek a zajímavostí od renomovaných firem. Spolu s veletrhem FOR GARDEN bude v areálu k vidění kompletní přehlídka oboru bydlení na souběžně probíhajících akcích FOR HABITAT, FOR FURNITURE, DESIGN SHAKER, SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE a BYDLENÍ.

SOUTĚŽ O 10 VSTUPENEK NA VELETRH FOR GARDEN:

Ve dnech 14. - 17.3. 2017 můžete na naší facebookové stránce soutěžit celkem o deset čestných vstupenek na veletrh FOR GARDEN.

JAK VYHRÁT VSTUPENKU NA FOR GARDEN?

Stačí se stát naším fanouškem a zodpovědět správně na tuto soutěžní otázku: Ve které hale (jaké číslo má tato hala) bude probíhat veletrh FOR GARDEN?

Odpovědi zašlete formou zprávy na našem facobookové profilu. 10 výherců bude ze správných odpovědí vylosováno a budou informováni opět prostřednictvím zprávy na Facebooku.
Vstupenky budou zaslány v elektronické podobě, výherci si je vytisknou.

Přejeme hezký den

Jindřiška Kleknerová

 

Těžce zařaditelná publicistka s lehce technickými předpoklady. Zajímám se o texty začínající básněmi a končící optimalizovanými články s příslušným počtem klíčových slov… S pokorou bydlím v nové dřevostavbě a spravuji tento web. Obojí mi dělá radost.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop