Tisk
Veletrh Coneco usnadní stavbu i rekonstrukci

Veletrh Coneco usnadní stavbu i rekonstrukci

Komerční sdělení | Čtvrtek, 16. březen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Konec března bude v bratislavské Inchebě patřit již 38. ročníku mezinárodního veletrhu stavebnictví Coneco, který doplní 27. ročník mezinárodního veletrhu využití energie Racioenergia. Veletrhy od 22. do 25.března 2017 představí nejnovější trendy ve stavebnictví, architektuře a designu, progresivní stavební materiály, zařizovací prvky a komponenty do interiéru a exteriéru.

Sortiment vystavovatelů obsahuje nejen výběr stavebních materiálů, ale i další komponenty jako okna, dveře, střechy, podlahy, klimatizace, elektroinstalace, sauny, vířivky, bazény, garážová vrata či zařízení do zahrady. Milovníky architektury a designu zaujmou klasické i netradiční řešení do interiéru. V současnosti velmi trendové přírodní materiály jako dřevo, kámen, kov či beton, budou na veletrhu hojně zastoupeny.

coneco veletrhVeletrh Coneco doprovázejí výstavy Drevodomy a Pasivní domy, které přinášejí široké zastoupení firem zabývajících se realizací těchto staveb, a výstava Voda, která představuje řešení zaměřené na udržitelný rozvoj, protipovodňová opatření či podporu v oblasti vodního hospodářství.

Nezapomeňte, veletrhy Coneco a Racioenergia budou v Inchebě otevřeny od 22. do 25. března od 9:00 do 18:00.

www.incheba.sk

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop