Tisk
Finalisté celoroční soutěže o titul Dřevostavba roku 2017 byli vyhlášeni na veletrhu

Finalisté celoroční soutěže o titul Dřevostavba roku 2017 byli vyhlášeni na veletrhu

a.janousek | Úterý, 06. únor 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Vrcholem celoročního klání soutěže pořádané časopisem DŘEVO&stavby je vyhlášení vítězů v Průmyslovém paláci, a to v rámci konání veletrhu DŘEVOSTAVBY. I letos celou akci moderoval Aleš Cibulka, v porovnání s předchozími roky s jediným rozdílem – bylo značně veseleji!

Předávání cen se skutečně vydařilo, mělo spád a jeviště i moderátor měli štěstí na velmi sympatické a komunikativní výherce. A to jak z řady soutěžících, tedy dodavatelů dřevostaveb, tak ze skupiny hlasujících, tedy výherců věcných cen.

Kdo vyhrál?

Do finále ankety Dřevostavba roku 2017 časopisu DŘEVO&stavby se probojovaly v šesti kolech dřevostavby těchto společností:
DŘEVOSTAVBY BISKUP, s.r.o. / ARCHCON atelier, s.r.o., ABateliér, MOAD architekti s.r.o., Haas Fertigbau Chanovice s.r.o., LUCERN dřevostavby s.r.o. s.r.o., ATRIUM, s.r.o.

Titul Dřevostavba roku 2017 časopisu DŘEVO&stavby – cena redakce časopisu DŘEVO&stavby získala dřevostavba společnosti Atrium, s.r.o. publikovaná ve vydání 6/2017
Titul Dřevostavba roku 2017 časopisu DŘEVO&stavby – cena Asociace dodavatelů montovaných domů získal dům společnosti Haas Fertigbau Chanovice, s.r.o., publikovaný ve vydání 4/2017
Titul Dřevostavba roku 2017 časopisu DŘEVO&stavby – vítěz kategorie vydavatelství PRO VOBIS s.r.o. uděluje společnosti LUCERN dřevostavby s.r.o. za dřevostavbu publikovanou ve vydání 5/2017

 DSC9279 DSC9025


Do finále soutěže Dřevostavba roku 2017 časopisu sruby&roubenky se probojovaly ve čtyřech kolech srubové domy těchto společností:

J. Had, Volyně, OK PYRUS, s.r.o., SRUBY PACÁK, s.r.o., Bartoš Dřevostavby s.r.o.

Titul Dřevostavba roku 2017 časopisu sruby&roubenky – cena redakce časopisu sruby&roubenky získává dům společnosti Bartoš Dřevostavby s.r.o. za dřevostavbu publikovanou ve vydání 4/2017
Titul Dřevostavba roku 2017 časopisu sruby&roubenky – vítěz kategorie uděluje vydavatelství PRO VOBIS s.r.o. společnosti OK PYRUS za srub publikovaný ve vydání 2/2017

Titul absolutní vítěz soutěže Dřevostavba roku časopisů DŘEVO&stavby a sruby&roubenky za rok 2017 získává společnost LUCERN dřevostavby s.r.o. za dřevostavbu publikovanou ve vydání 5/2017 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Do posledního detailu".

Všechny soutěžní dřevostavby si můžete prohlédnout v sekci Redakční návštěvy.

 DSC9423

 


10 let časopisu DŘEVO&stavby a fakta o Dřevostavbě roku 2017

Časopis DŘEVO&stavby vychází už desátým rokem a jeho cílem je zvýšit povědomí o výhodách, kvalitě a zdravém bydlení v dřevostavbách českému investorovi. Časopis sruby&roubenky je jeho mladším bratrem, vychází osmým rokem. Je zaměřen na srubové stavby pro bydlení i rekreaci. Oba tituly vydává vydavatelství PRO VOBIS, s.r.o. jak v tištěné, tak online verzi. Nedílnou součástí časopisů je jejich webový portál www.drevoastavby.cz – nejobsáhlejší portál o dřevostavbách v českém internetovém prostředí a nově web www.drevostavbaroku.cz, kde jste už mohli hlasovat ve finálovém kole ankety.

1. kolo Dřevostavby roku 2018 již začalo – vyberte si mezi krásnými dřevostavbami tu svou nej a dejte jí svůj hlas!

Moderní dřevostavby publikované v časopisu DŘEVO&stavby v roce 2017 soutěžily v šesti vydáních a srubové domy soutěžily ve čtyřech vydáních časopisu sruby&roubenky kolech. V soutěži Dřevostavba roku 2017 letos soutěžilo celkem 39 domů. V soutěži bylo uděleno celkem 49 105 hlasů!


Kdo z hlasujících vyhrál věcné ceny?

Seznam výherců najdete pdfv pdf dokumentu ke stažení


A jak to na veletrhu a při předávání vypadalo? Prohlédněte si fotografie s popisky...

 DSC8973 DSC9008 DSC9053

 

  DSC9258 DSC9064 DSC9083

 

 

Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop