Zhodnocení akce Den otevřených dřevostaveb 2018

Zhodnocení akce Den otevřených dřevostaveb 2018

Komerční sdělení | Čtvrtek, 08. listopad 2018 |

Přidat na Seznam.cz

V rámci akce Den otevřených dřevostaveb 2018, pořádané v sobotu 6. října 2018 se veřejnosti otevřely vybrané vzorové dřevostavby členských firem ADMD po celém území ČR.

Celkem si zájemci o kvalitní dřevostavby mohli prohlédnout 39 vybraných dřevostaveb od 18 firem sdružených v ADMD.

Den otevřených dřevostaveb 2018 byl úspěšný!

Z pohledu organizátora, Výkonné rady ADMD, byla tato akce úspěšná, což konkrétně znamená, že si prezentované dřevostavby přišlo prohlédnout téměř 1 400 návštěvníků, z nichž 290 projevilo vážný zájem o výstavbu nové dřevostavby a navázalo kontakt se zástupci příslušných firem.

admd logo_originaladmd-dnk-razitko-250x250

Tradičním hlavním mediálním partnerem "Dne otevřených dřevostaveb 2018" byl renomovaný odborný časopis DŘEVO&stavby, který se významně podílel na propagaci akce a navíc věnoval 5 prvním návštěvníkům každé vzorové dřevostavby roční předplatné časopisu DŘEVO&stavby.

K úspěchu mediální kampaně a vysoké účasti přispěly i nové webové stránky www.admd.cz a soutěž na facebooku ADMD, do které věnovaly hodnotné ceny odborní partneři (Fermacell, Isover, Rigips, Messy, SAPELI, Skorsten, Kronospan a Výzkumný a vývojový ústav dřevařský Praha).

den-drevostaveb-drevostavby-ilustracni

Pozitivní výsledky akce

Jako pozitivní výsledek celé akce vidíme zejména to, že:

  • návštěvníci mohli získat řadu informací důležitých pro rozhodnutí o výstavbě nové dřevostaby i kontakty na firmy a odborníky z praxe,
  • došlo k dalšímu posílení pozitivního vnímání moderních dřevostveb a
  • podpořila kvalitu montovaných dřevostaveb realizovaných členy Asociace dodavatelů montovaných domů, kteří jsou certifikováni a průběžně auditováni dle Dokumentu národní kvality (DNK).

ing-vratislav-blaha-admd
Ing. Vratislav Blaha, CSc.
předseda Asociace dodavatelů montovaných domů

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop