Víte, že seznam domů pro Den otevřených dřevostaveb je již zveřejněn?

Víte, že seznam domů pro Den otevřených dřevostaveb je již zveřejněn?

Markéta Kristová | Pátek, 22. září 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Sobota 7. října 2023 a jubilejní desátý ročník Dne otevřených dřevostaveb je za dveřmi. Zdarma napříč celou republikou umožní navštívit desítky zajímavých domů na bázi dřeva. Zveřejněný seznam návštěvních míst slibuje opět reprezentativní přehlídku umu tuzemských výrobců. Ta je určena jak široké veřejnosti, tak i zástupcům měst a obcí, které o dřevostavbě školky nebo jiné stavbě občanské vybavenosti uvažují.

I letos návštěvníci mohou načerpat inspiraci pro svůj budoucí dům, ale také se podívat, jak vypadá například modulový dům nebo sociální bydlení od některého z členů ADMD (Asociace dodavatelů montovaných domů), kterými jsou certifikované stavební firmy. Množství zajímavých informací slibují i návštěvy výrobních závodů, kde nejkvalitnější české dřevostavby vznikají.

Letošní Den otevřených dřevostaveb se uskuteční jako tradičně druhou říjnovou sobotu, tedy 7.10. 2023 od 10:00 do 17:00, a to za přítomnosti odborníků z realizačních firem. Ti budou připraveni odpovídat na veškeré zvídavé dotazy související s projekty dřevostaveb a realizací domů. Pro zástupce měst a obcí bude k dispozici Konzultant staveb ve veřejném sektoru, který pomáhá šířit povědomí o veřejných budovách ze dřeva, možnostech financování a správném nastavení výběrových řízení.

Proč využít Dne otevřených dřevostaveb?


Určitě stojí za to se podívat na výrobu i hotové stavby a udělat si představu, jak například v reálu vypadá exteriér a interiér jednopodlažní a patrové dřevostavby, jaké materiály jednotliví výrobci používají nebo jaké parametry a užitné vlastnosti jejich konstrukční systémy nabízí.

Prohlédněte si mapu staveb, vytipujte nejzajímavější místa a nezapomeňte si u každého domu registrovat čas Vaší návštěvy! K nahlédnutí budou už podesáté spousty různorodých dřevostaveb. Půjde především o referenční stavby, vzorové domy a rozestavěné konstrukce, které si v průběhu soboty budete moci prohlédnout. Kompletní seznam návštěvních míst je zveřejněn již nyní na webu www.DenDrevostaveb.cz!

Den otevřených dřevostaveb 2023 Seznam otevřených dřevostaveb

Zdroj fotografie se souhlasem: ADMD (Asociace dodavatelů montovaných domů)

Dřevostavby od kvalitních a ověřených firem


„V rámci této akce můžete po celé České republice vstoupit do rozestavěných i dokončených dřevostaveb a výrobních závodů členů ADMD, kterými jsou stavební firmy s certifikátem Dokument národní kvality. Ten zaručuje vysokou kvalitu staveb od těchto firem," zve k návštěvě akce Lenka Trandová, ředitelka ADMD.

Přesvědčte se o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů, získejte důležité technické informace a načerpejte inspiraci při výběru svého nového domu. Na vlastní oči poznejte rychlý a precizní způsob výroby a výstavby domů ze dřeva od členů ADMD. Sledujte facebookovou událost, kde najdete nejaktuálnější informace a představení všech staveb.

Díky online formuláři si můžete na webu www.DenDrevostaveb.cz registrovat návštěvu vybraného domu či výroby. Přijměte tedy pozvání a užijte si sobotu 7. října v obležení vůně dřeva.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop