Získejte podporu ADMD. Vhodnou příležitost najdete na konferenci WOOD CAMP LIVE

Získejte podporu ADMD. Vhodnou příležitost najdete na konferenci WOOD CAMP LIVE

Komerční sdělení | Pátek, 06. říjen 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Ve spolupráci je síla, což Vám jistě potvrdí všech 105 firem sdružených pod Asociací dodavatelů montovaných domů (ADMD), která spojuje firmy se zájmem o dřevostavby. Zjistěte více o její činnosti a možnostech spolupráce.

ADMD je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Díky sdílení zkušeností, vzdělávání a chuti posouvat svou práci kupředu se členové a partneři ADMD mohou prezentovat jako lídři ve svém oboru. Asociace jim zajišťuje zázemí, příležitosti k těmto aktivitám a zároveň komunikuje téma dřevostaveb veřejnosti, jelikož osvícený zákazník ví, proč vybírat z kvalitních firem na trhu.

Registruj se na konferenci WOOD CAMP LIVE


V rámci šíření osvěty o dřevostavbách spolupracuje ADMD se středními i vysokými školami, odbornými mediálními partnery a pro odbornou veřejnost organizuje vzdělávací projekt WOOD CAMP a podzimní konferenci WOOD CAMP LIVE letos v termínu 15.–16. 11. 2023.

Termín uzávěrky registrací na mezinárodní konferenci WOOD CAMP LIVE se nezadržitelně blíží. Registraci lze provést online a zabere méně než 5 minut Vašeho času. Tři sály paralelně probíhajících přednášek nabízejí účastníkům variabilitu výběru odborných témat.

REGISTRACE na konferenci WOOD CAMP LIVE→

WOOD CAMP LIVE

Podporou stavebníkům může být ombudsman pro dřevostavby nebo stavební dozory zaměřené na dřevostavby. Další činností ADMD je aktualizace legislativy týkající se požární odolnosti dřevostaveb, spolupráce s pojišťovnami a aktivita v organizacích Česká komora lehkých obvodových plášťů (ČKLOP), Šance pro budovy (ŠPB) či Evropském svazu dřevostaveb (EFV). ADMD po Česku pořádá také nově od letošního roku konference Dřevostavby ve veřejném sektoru zaměřené na podporu veřejných staveb a rozšíření povědomí u zástupců měst, obcí a dalších důležitých subjektů.

Vizí ADMD je prosazování zdravého, ekologického a udržitelného stavění skrze využívání dřeva ve stavbách. Dřevo, naši lokální obnovitelnou surovinu, vidíme jako budoucnost stavebnictví, spolu s využitím moderních technologií pro jeho přípravu a zpracování. Způsob, jakým firmy v ADMD staví domy, je rychlý, šetrný a moderní.

Firmy, které jsou součástí ADMD, dělíme na členy a partnery


Členové ADMD jsou realizační firmy, které staví dřevostavby a používají konstrukční systém vlastní, či od certifikovaného dodavatele stavebních dílců. Partnery ADMD jsou výrobci nebo dodavatelé materiálů, technologického zařízení, služeb a informačního servisu pro montované stavby na bázi dřeva. Pro členy a partnery ADMD organizuje vzdělávací semináře, Kulatý stůl techniků, Valnou hromadu ADMD či setkání členů a partnerů.

Firmy asociace prezentuje na stavebních veletrzích, v katalogu Dřevostavby kvalitně a časopisu Z majáku, které pravidelně vydává. Pro koncové zákazníky zveřejňuje zprávy na webu ADMD a stránce na Facebooku, LinkedInu, YouTube i Instagramu a mezi firmy rozesílá každý měsíc newsletter. Spolu s členy pak pořádá 7. 10. 2023 celostátní akci Den otevřených dřevostaveb, letos již 10. ročník.

ADMD

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop