Svět izolačního skla se mění – přijďte na stánek IZOS a objevte, jak může izolační sklo změnit váš domov

Svět izolačního skla se mění – přijďte na stánek IZOS a objevte, jak může izolační sklo změnit váš domov

Komerční sdělení | Středa, 13. září 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Již podruhé se HELUZ IZOS zařazuje mezi elitní výrobce stavebních prvků, kteří se prezentují na prestižním mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH. Tato významná událost se uskuteční v Praze od 19. do 23. září 2023 na výstavišti PVA Expo Praha Letňany. Návštěvníci zde budou mít příležitost nahlédnout do nejnovějších trendů a technologií v oblasti stavebnictví, architektury, interiérového designu a realit.

Významnou částí bude prezentace výrobků skupiny HELUZ GROUP, která se představí v hale 2 na stánku 2B07. „V rámci expozice představíme interaktivní prezentaci izolačních skel IZOS. Tato jedinečná příležitost umožňuje návštěvníkům prozkoumat různorodou nabídku našich produktů. Mezi nimi vlajková loď, izolační sklo IZOS ENERGY+, které efektivně využívá sluneční energii k redukci energetických nákladů. Současně představíme inovovanou verzi tohoto modelu. Kromě využití sluneční energie nabízí také zvýšený akustický útlum a zároveň se pyšní vyšší bezpečnostní třídou. To vše v jednom izolačním skle, které je ideální pro jakékoli okno. Zkrátka, tři benefity v jednom produktu." představuje Andrea Stejskalová, marketingová manažerka HELUZ IZOS.

V další část expozice bude věnována tematice zlepšení akustického komfortu v rodinných domech a bytech. „Dlouhodobé vystavení vysokému hluku může vyvolat negativní zdravotní důsledky. Z tohoto důvodu se zaměřujeme na prezentaci různých variant akustického izolačního zasklení z naší řady IZOS Acoustic, které představují efektivní řešení pro minimalizaci hluk," pokračuje.

Izolační sklo IZOS SCHEMA-REZ-ACOUSTIC-PROTECT

„Důležitým prvkem našeho výrobního portfolia je izolační bezpečnostní sklo. Tento stavební prvek hraje klíčovou roli v moderních stavbách jako efektivní bariéra proti zlodějům a vandalům, ale je často přehlížen při výběru oken a dveří. Podrobnosti o bezpečnostním zasklení a o našem izolačním skle IZOS Protect najdete na našem stánku," dodává Andrea Stejskalová

V rámci tohoto veletrhu HELUZ IZOS poprvé představí řadu skel s digitálním potiskem IZOS DESIGN. Toto inovativní řešení nabízí nekonečné možnosti pro vyjádření kreativity a umožňuje vytvořit jedinečný interiér i exteriér přizpůsobený vašim potřebám a představám. Designovou část zakončí prezentací ornamentních skel.

Více informací o izolačním skle HELUZ IZOS→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Izolace”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop