Energeticky úsporná střešní okna FAKRO GREENVIEW s dotací

Energeticky úsporná střešní okna FAKRO GREENVIEW s dotací

Redakce | Neděle, 17. březen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Objevte ekologická střešní okna FAKRO GREENVIEW, která nabízejí úsporu energie i moderní vzhled. Využijte aktuální možnosti čerpání dotace a udělejte bezbolestný krok k udržitelnějšímu bydlení.

S ohledem na zdraví, přírodu i peněženku


V době, kdy je důraz na energetickou účinnost a udržitelnost vyšší než kdy jindy, přichází FAKRO s řešením, které naplní přesně tyto potřeby. Střešní okna FAKRO GREENVIEW představují nejnovější vývoj v technologii střešních oken – jsou navržena tak, aby maximálně zvýšila energetickou účinnost vašeho domova a zároveň mu dodala moderní vzhled.

To vše s maximálním ohledem na zdraví vás i planety. To koneckonců dokazuje i certifikát Carbon Foot Print Approved potvrzující nízkou uhlíkovou stopu při jejich výrobě. Nová generace střešních oken je synonymem pro inovaci a vytříbený design zaměřený na ekologii, zdraví a pohodlí domova.

Nová technologie pro vysokou energetickou účinnost


Tato okna jsou vyrobena s použitím technologie thermoPro, která zaručuje vysokou energetickou účinnost a dlouhou životnost. Díky konstrukci s vyšším profilem rámu a nově vyvinutým trojsklem P50 o tloušťce až 44 mm se podařilo výrazně omezit úniky tepla, což přináší nižší náklady na vytápění podkroví.

Automatická ventilační klapka pro čerstvý vzduch


Nově navržená automatická ventilační klapka zajišťuje optimální přísun čerstvého vzduchu bez ochlazování interiéru, což má přímý pozitivní vliv na zdraví a dobrou náladu obyvatel.

Střešní okno FAKRO greenview s dotací

Zdroj: FAKRO

Speciální fólie tlumí hluk


Bezpečnostní systém topSafe a speciální zvukově izolační fólie přispívají k bezpečí a klidu vašeho domova tím, že zvyšují odolnost proti vloupání a současně omezují pronikání hluku z venkovního prostředí. Vnější tvrzené sklo s doživotní zárukou na odolnost proti krupobití a vnitřní bezpečnostní sklo třídy P2A poskytují vysokou provozní bezpečnost a ochranu.

Okno zůstává déle čisté


K udržení čistoty přispívá vnější omyvatelný povlak zasklení P50, který usnadňuje odstranění organických nečistot a šetří váš čas. Ergonomická designová klika umístěná ve spodní části okenního křídla umožňuje snadné a pohodlné ovládání, zatímco moderní design vnějšího opláštění, vyvinutý ve spolupráci s Institutem průmyslového designu, dodává oknům atraktivní a estetický vzhled.

Střešní okno FAKRO greenview s dotací

Zdroj: FAKRO

Nově v antracitu


Antracitová barva oplechování (RAL 7016) je pečlivě sladěna s nejoblíbenějšími střešními krytinami, což zajišťuje, že okna GREENVIEW dokonale doplňují moderní architekturu a stávají se tak nejen praktickým, ale i estetickým prvkem vašeho domova.

Střešní okno FAKRO greenview s dotací

Zdroj: FAKRO

Výměna střešních oken i bez bourání


Jednou z klíčových výhod střešních oken FAKRO GREENVIEW je možnost jejich instalace bez potřeby zásahu do střechy, což znamená, že s výměnou střešního okna nemusíte čekat až do jara. Díky této flexibilitě můžete svůj domov začít zlepšovat kdykoliv během roku, aniž by vás čekaly stavební práce. To umožňuje rychlou a efektivní výměnu střešních oken a tím i modernizaci vašeho domova s minimálním omezením vašeho běžného života.

Jde to i levněji: dotace na okna


Rádi byste vyměnili stará střešní okna, ale úspory zmizely a další nejsou na dohled? I tak máte šanci. Dotační program Nová zelená úsporám Light je zaměřen na podporu nízkopříjmových domácností při výměně oken a vchodových dveří. Dotaci na oknaDotaci na okna mohou získat vlastníci nebo spoluvlastníci rodinných domů, bytů v bytovém domě, nebo členové bytového družstva, kteří mají trvalý pobyt na dané adrese nejméně od 12. 9. 2022. Podmínkou je, že žadatel nebo členové domácnosti pobírali starobní či invalidní důchod 3. stupně, příspěvek na bydlení, nebo příspěvek na dítě v relevantním období.

Dotace není dostupná pro objekty vlastněné obchodními společnostmi. Maximální výše dotace je 150 000 Kč, přičemž je možné na jedno okno získat až 12 000 Kč. Nevíte, jak na ni? Poradíme vám. Nečekejte na příležitost, která může změnit váš domov k lepšímu. Investice do oken FAKRO GREENVIEW je investicí do budoucnosti – vašeho domova, vaší rodiny a naší planety. Máte tak jedinečnou příležitost vylepšit svůj domov šetrnou cestou, a to vše s podporou, kterou nyní poskytuje stát. Začněte hned teď a udělejte krok k lepšímu a zelenějšímu životu. Odborné poradenství vám poskytnou technici a montážníci FAKRO.

Více informací o úsporných střešních oknech FAKRO GREENVIEW→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop