Italskou cenu za terminál a logistiku získala firma Combilift

Italskou cenu za terminál a logistiku získala firma Combilift

Komerční sdělení | Středa, 27. prosinec 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Combilift, největší světový výrobce vícesměrných vozíků, kloubových vysokozdvižných vozíků a obkročných nosičů, s nadšením oznamuje, že Combi-CB70E získalo prestižní italské ocenění za terminál a logistiku. Toto prestižní ocenění oceňuje inovaci v provozní oblasti a její závazek ke školení operátorů a bezpečnosti.

Italská cena za terminál a logistiku je významným oceněním v oboru, které se každoročně uděluje s cílem vyzdvihnout dovednosti operátorů přístavních, intermodálních a logistických terminálů v Itálii i v zahraničí. Martin McVicar, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Combilift převzal cenu spolu se svými partnery z EA Group a řekl: „Je nám ctí, že jsme obdrželi italskou cenu za terminál a logistiku za CB70E. Toto uznání potvrzuje náš neochvějný závazek k inovacím, bezpečnosti a školení v průmyslu manipulace s materiálem. CB70E je dokonalým příkladem našeho odhodlání poskytovat našim zákazníkům efektivní, ekologická a bezpečná řešení."

Jednou z novinek je Combi-CB70E


Nový Combi-CB70E je dalším přírůstkem do stále rostoucí řady elektrických modelů Combilift, který nabízí vysoký výkon, dlouhou životnost baterie a bezkonkurenční ergonomii. Tento model v živém kombi-zeleném provedení se může pochlubit tím, že je nejkratší vysokozdvižný vozík s nosností 7 tun na trhu s protizávažím a zároveň těží z vícesměrné schopnosti, což umožňuje všestrannou prostorově úspornou manipulaci s dlouhými i objemnými náklady.

Výhradní distributor Mátl&bula


Výhradní distributor vozíků Combilift pro Českou republiku, společnost Mátl&Bula, s.r.o. působí na trhu od roku 1993. Společnost se zabývá službami v oblasti manipulační techniky, výrobou a prodejem hydraulických prvků, těsněním a techniky pro řezání a obrábění stavebních materiálů. Vše od navržení vhodného systému až po dodání a vybavení kvalitní technikou, zaškolení obsluhy záručního a pozáručního servisu.

Více informací o manipulační technice Mátl&Bula→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Technická zařízení”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop