Tisk
Máte pozemek a nevíte s kým stavět?

Máte pozemek a nevíte s kým stavět?

Komerční sdělení | Středa, 26. duben 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Firma Ovelos zaměřující se na dřevostavby působí na Českém trhu více jak 15 let. Za tuto dobu postavila přes tisícovku domů, které splňují veškerá kritéria jak komfortu, tak nízkoenergetického bydlení.

Cena dřevostavby na klíč VČETNĚ ZÁKLADOVÉ DESKY začíná  od 13.333 Kč za metr čtvereční zastavěné plochy

ovelos dřevostavba 1Podrobný ceník a katalog domů najdete na stránkách Ovelos.com. Cena zahrnuje vlastní dům od výkopových prací až po předání k užívání.

Rychlá výstavba dřevostaveb Ovelos probíhá převážně suchou cestou, bez těžké mechanizace, a vystačí s malou skladovací plochou. Konstrukce je vysoce variabilní. Výsledný objekt má výbornou tepelnou pohodu, a je prakticky bezúdržbový. Systém lze použít i na nástavby zděných budov. Váš rodinný dům může být postaven podle typu a místních podmínek včetně základové desky během tří až čtyř měsíců (obvykle po měsíci projekčních příprav a dvou měsících úředních postupů, množí se však případy, kdy úřad reaguje během dvou týdnů).

ovelos dřevostavba 2Další výhodou firmy Ovelos je dlouhodobá spolupráce se všemi finančními domy na našem trhu, především s Hypoteční bankou a Komerční bankou. Pokud si sjednáte hypotéční úvěr u jakékoli bankovní instituce prostřednictvím firmy Ovelos, získáte slevu 1% z výše vyřízeného úvěru. Přes nás budete jednat přímo se zaměstnanci bank, nikoli se zprostředkovateli.

Stále si nejste jisti? Tyto řádky Vám usnadní rozhodování proč stavět s Ovelosem:

  • naprosto ekologické bydlení vhodné i pro alergiky
  • stavebním základem jsou moduly z prvotřídního, vyschlého dřeva, bez jakýkoliv lepidel, toxinů a aldehydů
  • zvýšená pevnostní odolnost nosných stěn oproti sendvičovým stavbám (podpora vývojového zázemí firmy CIUR)
  • rychlá výstavba domu cca 3 měsíce – jsme vám k dispozici k vyřízení stavebního povolení, hypotéky.
  • systém výstavby s dlouholetou tradicí

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte se zeptat na  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , nebo navšivte stránky www.ovelos.cz .


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop