Tisk
Kermi x-net: <small>systémy plošného vytápění/ chlazení  pro použití při novostavbách i rekonstrukcích.</small>

Kermi x-net: systémy plošného vytápění/ chlazení pro použití při novostavbách i rekonstrukcích.

Komerční sdělení | Pátek, 16. únor 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Systémy plošného vytápění se stále více osvědčují jak v novostavbách, tak i při rekonstrukcích. Je tomu tak především díky možnosti libovolně naplánovat půdorys, velkoplošnému uvolňování tepla s vysokým podílem sálavého tepla a energeticky efektivnímu provozu – a to zejména v kombinaci s moderními nízkoteplotními systémy, jako jsou tepelná čerpadla nebo solární ohřev.

x-net Übersicht_CZPro dosažení optimálních výsledků příjemné tepelné pohody a energetické účinnosti je při každé stavební situaci zapotřebí pečlivý výběr vhodného systému plošného vytápění. Při tom je nutné dbát na nejrůznější kritéria, která nemohou být splněna pouze jediným systémem.

Kermi, odborník v oblasti topné a sanitární techniky pro prostorové klima a sprchové kouty, poskytuje široký sortiment systému plošného vytápění/chlazení, které splňují všechny požadavky instalace jak při novostavbě, tak i při rekonstrukci nebo sanaci. S několika přídavnými komponenty lze různé systémy x-net využít i k ochlazování místností v letních měsících.

Kermi x-net – kompletní sortiment systémů plošného vytápění/chlazení

Osvědčené Kermi systémy pro plošné vytápění/ chlazení: x-net C11 Nopový systém a x-net C12 Tacker systém, x-net C16 clip systém a x-net C17 Klett systém dokonale splňují všechny požadavky pro kombinaci pokládky s mokrým potěrem. Zatímco se x-net C16 clip systém osvědčuje jako skutečně mimořádný a odolný univerzál i na neideálních podkladech, x-net C17 Klett systém přesvědčí možností rychlé pokládky bez nářadí.

Pro rekonstrukce a sanace je díky flexibilnímu x-net C16 clip systému, x-net C13 Suchému systému a také pro tyto účely speciálně vyvinutému x-net C15 Tenkovrstvému systému k dispozici mnoho variant pro nejrůznější požadavky.

Kermi x-net_C21_stenove_vytapenix-net a x-link – vstříc rekonstrukci

Investoři se často nechtějí vzdát, speciálně při rekonstrukcích a sanacích, tepelného komfortu poskytovaného plošným vytápěním. Zde nabízí společnost Kermi ideální řešení.

Tenkovrstvý systém x-net C15 jako perfektní řešení i v nejsložitějších problémových situacích! Díky elementární výšce o 14 mm lze realizovat podlahy o stavební výšce od 17 mm současně s velmi nízkou hmotností.

Nopovou desku lze snadno nalepit na existující podklad, kterým může být potěr, dlažba nebo také dřevěná podlaha. Náročná příprava a práce jako je např. odsekávání nebo bourání nejsou nutné.

Chce-li si člověk dovybavit podlahové vytápění v některých místnostech – jako například v koupelně nebo v kuchyni, ale zároveň se nechce vzdát komfortu poskytovaného radiátorem, je kombinace x-net C15 Tenkovrstvého systému s x-link připojovací sadou to nejlepší řešení.

Napojení podlahového vytápění na existující rozvody pro radiátory je možné pomocí připojovací sady x-link dodávané pro vybrané designové radiátory Kermi. Připojovací sada je integrována pod krytem radiátoru a přebírá regulaci právě důležité teplotní hladiny radiátoru a podlahového vytápění. Zásah do topné soustavy není proto zapotřebí. Možnost oddělené regulace podlahového vytápění a radiátorů zůstává zachována. Design, popřípadě vzhled příslušných radiátorů není nijak narušen. Na kombinovaný provoz upozorňuje pouze přidaná regulační hlavice sloužící k regulaci podlahového vytápění.

Systém x-link lze kombinovat s x-net C11 Nopovým systémem, x-net C12 Tacker systémem, x-net C13 Suchým systémem a rovněž s x-net C15 Tenkovrstvým systémem.

Kermi x-net_C15_pripojovaci_sadax-net – špičková technika v anketě mezi řemeslníky

Systém plošného vytápění/ chlazení x-net se těší vynikající pověsti rovněž mezi odbornými řemeslníky. Při průzkumu spokojenosti prováděném pravidelně od roku 2008 nakladatelstvím Markt Intern mezi ca. 20.000 odbornými řemeslníky v odvětví sanitární techniky, vytápění a chlazení, se značce Kermi podařilo v kategorii plošného vytápění vždy dosáhnout umístění na stupních vítězů. V klíčových kategoriích jako kvalita výrobků a snadná montáž dosáhly Kermi x-net systémy vždy předního umístění.

Tato anketa má velkou vypovídající hodnotu i pro soukromého investora – ten se může spolehnout na hodnocení odborníků, kteří s výrobkem každodenně pracují a mají s ním mnoho dobrých zkušeností.

 www.kermi.cz


Líbil se Vám článek?
  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop