Dřevěné hodinky s příběhem. Vyberte si ty své a podpořte českou značku

Dřevěné hodinky s příběhem. Vyberte si ty své a podpořte českou značku

Komerční sdělení | Neděle, 30. červenec 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Mezi dominantní linie produkce KATYBA patří ručně vyráběné české dřevěné hodinky. U těchto výrobků, na pomezí autorského šperku a zcela funkčního užitného osobního předmětu, se autoři snaží hledat méně tradiční konstrukční postupy. Ty jim umožňují maximálně využít designového potenciálu použitých dřev. Vybírat můžete hned z několika modelů dřevěných hodinek.

Hlavní zvláštností, na kterou by autoři Katka s Honzou rádi upozornili, je skutečnost, že ve většině aktuálně vyráběných modelových řadách je tělo dřevěných hodinek včetně ciferníku vyrobeno z jednoho kusu dřeva. Proto jeho kresba plynule prochází celými hodinkami. Na jejich výrobu je výhradně používáno dřevo, které vyrostlo na území České Republiky. Katka s Honzou jej osobně vybrali a kompletně připravili od surového materiálu k finálnímu produktu, není tedy divu, že vědí, kde který strom vyrostl.

Původ dřeva je vždy součástí legendy dodané k vyrobeným dřevěným hodinkám. Každý kus má přiděleno unikátní sériové číslo, které je jedinečné v celé jejich produkci. Je důležité zmínit skutečnost, že každé dřevěné hodinky značky KATYBA se díky specifickému kusu dřeva stávají jedinečným originálem, který se nebude nikdy opakovat. Kresba na každých dřevěných hodinkách má svou osobitost a podtrhuje tak celkový dojem z unikátního šperku.

KATYBA dřevěné hodinkyKATYBA dřevěné hodinky

 

KATYBA dřevěné hodinkyKATYBA dřevěné hodinky

 

KATYBA dřevěné hodinkyKATYBA dřevěné hodinky

 

Vyberte si osobité dřevěné hodinky značky KATYBA→

 

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop