Dekorativní sklo v interiéru (nejen) dřevostaveb

Dekorativní sklo v interiéru (nejen) dřevostaveb

Komerční sdělení | Pátek, 11. leden 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Sklo je fascinující materiál, který se jako moderní stavební prvek objevuje stále častěji v oblasti interiérového designu. Nespornou výhodou skla jsou jeho jedinečné vlastnosti: design, funkčnost, odolnost, snadná údržba, ekologie a široké možnosti využití. Navíc sklo v různých aplikacích odpovídá všem bezpečnostním normám.

PROČ SKLO?

Sklo = praktický, funkční, odolný, bezpečný, variabilní a designový materiál.

DEKORATIVNÍ SKLA V INTERIÉRU

Aplikace dekorativních skel v interiéru:


Koupelny

Zapomeňte na tradiční dlaždičky a nežádoucí spáry. Koupelnové obklady z lesklých nebo matných lakovaných skel, skleněné sprchové kouty a zástěny, velkoformátová čirá nebo barevná zrcadla, umyvadlové desky ze satinovaných skel. Prostoru na sklo v koupelně je více než dost, tak proč ho nevyužít? Dodejte své koupelně v dřevostavbě originální vzhled beze spár.

dekorativni-sklo-v-interieru-glastetik-koupelna-1dekorativni-sklo-v-interieru-glastetik-koupelna-2

↑ Zpět na začátek


Kuchyně

Sklo dodá vaší kuchyni eleganci a jedinečný moderní vzhled. Díky svým technickým parametrům a možnostem opracování vám navíc zajistí řadu výhod jako snadná instalace suchou cestou za provozu během pár hodin, různé typy skel, široká škála barev, snadná údržba - minimální počet spár, odolnost a trvanlivost.

dekorativni-sklo-v-interieru-glastetik-kuchyne-1dekorativni-sklo-v-interieru-glastetik-kuchyne-2

↑ Zpět na začátek


Obývací pokoje

Ať už na stěnách, v příčkách nebo v nábytku, sklo může být vhodně využito také v obývacích pokojích. Při jejich navrhování nemyslete jen na pohodlí a praktičnost, je třeba klást důraz také na to, aby se do vybavení reprezentativního pokoje promítl i nějaký poutavý architektonický prvek. Sklo se umí proměňovat do mnoha různých podob a v kombinaci s materiály jako je dřevo, kov či beton působí naprosto luxusně. Navíc ho velice snadno a vkusně sladíte s okolním prostorem a vybavením dřevostavby.

dekorativni-sklo-v-interieru-glastetik-obyvaci-pokoj-1dekorativni-sklo-v-interieru-glastetik-obyvaci-pokoj-2

↑ Zpět na začátek


Schodiště a zábradlí

Skleněná zábradlí a schodiště jsou vyhledávaným designovým prvkem, který interiér vaší dřevostavby promění v moderní prostor s nádechem luxusu. Zábradlí i schodiště realizujeme s důrazem na klíčovou funkci obou aplikací, a tou je dostatečná bezpečnost. Při výrobě používáme zásadně skla tepelně tvrzená a vrstvená bezpečnostní, která vás ochrání proti úrazu i pádu.

dekorativni-sklo-v-interieru-glastetik-schodiste-a-zabradli-1dekorativni-sklo-v-interieru-glastetik-schodiste-a-zabradli-2

↑ Zpět na začátek


KDO JE GLASTETIK?

  • Glastetik je síť sklenářských firem, které se zabývají instalacemi designových skel (nejen) v interiéru po celé České republice.
  • Nabízí komplexní sklenářské služby v oblasti dekorativních skel, od zaměření po instalaci.
  • Specializují se na skleněné obklady, dveře, stěny, dělicí příčky, zrcadla, rámování, renovace oken a další sklenářské práce.
  • Nabízí zdarma konzultace vhodného výběru interiérových skel.

Zaujalo vás sklo jako praktický, funkční a designový materiál? Stavíte dřevostavbu či rekonstruujete byt? Navrhujete či realizujete interiéry na klíč? Pro více informací navštivte www.glastetik.cz

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Design”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop