Adresář firem - reference

„PLNÍM SI SEN", raduje se další majitel dřevostavby od PURLIVE Radim

„PLNÍM SI SEN", raduje se další majitel dřevostavby od PURLIVE Radim

Redakce | Pondělí, 15. duben 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Přesto, že PURLIVE působí na trhu jen krátce, rychle mu přibývají spokojení klienti. Mnozí zpočátku nevědí, co si pod systémem PUR panelů představit. Často je prvotním impulsem pro volbu stavby od firmy PURLIVE rychlost.

„Stavební systém PURLIVE jsem si vybral kvůli rychlosti výstavby a díky jeho izolačním schopnostem již v první fázi výstavby bez vnějšího zateplovacího pláště," prozradil Radim, který nyní dokončuje svůj vysněný dům. „Spodní stavbu jsem si připravil předem a připravené stěny byly namontovány firmou PURLIVE během jednoho dne včetně pozednice," vysvětlil s tím, že na stěny hned navázal stavbou střechy. „Výhodou byla i možnost dodávky betonu při stavbě základové desky od partnerské firmy TAŠ-STAPPA.

Určitě musím zmínit kvalitně provedenou konstrukci stěn, o čemž jsem se mohl přesvědčit při úpravě okenního otvoru na již namontovaných stěnách. Překvapilo mě, jak kvalitně na husto vyplněné jádro konstrukce PUR pěnou, tak i pevně smontovaná konstrukce opatřená oboustranně parotěsnou fólií," pochválil Radim, který si od PURLIVE nechal dodat hrubou stavbu, aby si ji mohl dokončit sám a ušetřit tak nemalé finance.

drevostavba-purlive-reference-exterier-2

Při projektování jeho rodinného domu se vycházelo z typového domu Space L1 z modulární stavebnice dřevostaveb KŮLNA, který byl upraven pro výstavbu z prefabrikovaných panelů stavebního systému PURLIVE. „Myslím, že tak vznikl originální dům ve tvaru písmene „U" s centrálně umístěnou terasou a velkým soukromím, kterou lze uzavřít jako zimní zahradu nebo v případě potřeby uzavřít a nechat vzniknout nový obývací pokoj," popsal. „Díky této stavbě jsem si splnil dlouhodobě zamýšlený sen o vlastním domě," uzavřel.


Líbil se Vám článek?
gotop