Tisk
Léto se blíží, máte žaluzie?

Léto se blíží, máte žaluzie?

Redakce | Čtvrtek, 23. červen 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Je to zdánlivě hloupý dotaz, ale v létě, až bude slunce pařit do oken, ho pochopíte. Meteorologové předpovídají, že se dočkáme stejných nesnesitelných veder jako loni, takže budeme mít co dělat, abychom doma udrželi teplotu, ve které se dá normálně fungovat. K tomu pomohou právě žaluzie do oken.

 

Žaluzie do plastových oken jsou považovány za stínící techniku, mají však ještě jeden účel kromě stínění – perfektně izolují teplo. Záleží tedy na tom, po jakém typu sáhnete. Nejlepší jsou v tomto ohledu venkovní žaluzie, které okno celkově utěsní, pomůžou však i ty interiérové.

Venkovní žaluzie jsou skvělým architektonickým prvkem

Výrazné venkovní žaluzie vypadají perfektně nejen u oken, ale především u velkých balkonových dveří nebo prosklených stěn. Architekti je využívají jako skvělý prvek ozvláštnění exteriéru, umí dobře podtrhnout moderní vzhled celé budovy, představují takovou třešničku na dortu. Ochrání dům před slunečním svitem, teplem a také okna před nepříznivými vlivy počasí. Jakmile je zatáhnete, kroupy ani déšť, kvůli kterému je pak nutné okna neustále umývat, si na vás nepřijdou.

venkovní žaluzieKrásné venkovní žaluzie České Budějovice nabízí společnost Univers, která je vyrábí přímo na míru. Rozdíly jsou ve tvaru lamel a také v barvě, oproti jiným společnostem žaluzie Univers vynikají dlouholetou životností a vysokou odolností. I po několika letech vypadají nově jako po zakoupení. Nevyblednou, nespadnou z rámu okna ani se nepřetrhnou.

Bez horizontálních žaluzií se neobejdete, aktuálně jsou se slevou

Pokud bydlíte v bytě nebo se vám venkovní žaluzie prostě nehodí, oslovit by vás mohly spíše horizontální žaluzie. Plzeň je místem, kde je prodává společnost Univers, a v současné době je nabízí s 30% slevou! Tedy aspoň pokud si je koupíte pro plastová okna a eurookna. U společnosti Univers, která má 25leté zkušenosti, proběhne montáž určitě na jedničku, takže před největšími vedry se ještě stihnete ochránit.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop