Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

FOR INTERIOR

Kategorie: Veletrh, výstava
Datum: čtvrtek 04. říjen 2018 - 10:00
Konec:neděle 07. říjen 2018 - 17:00
Web: http://www.forinterior.cz
Místo konání: PVA EXPO PRAHA, Letňany

Veletrh FOR INTERIOR je největším podzimním veletrhem nábytku v ČR.

Kromě klasických interiérů i jednotlivých doplňků potřebných k zařízení bydlení se letos v rámci veletrhu objeví tři nové koncepty:

  • ZÓNA KVALITNÍHO SPÁNKU (Hala 2) -  uceleným způsobem představí výrobce i zástupce domácích i světových značek postelí, matrací, ale také lůžkovin a dalších souvisejících produktů. Nebude chybět ani doprovodný program s přednáškami odborníků na spánek nebo představením novinek.
  • VINTAGE STYL (Hala 2) - sekce věnovaná recyklovanému či renovovanému nábytku. Vedle prohlídky konkrétních produktů, jimž byla věnována „druhá šance", si návštěvníci budou moci vyzkoušet a nechat si poradit, jak postupovat při renovaci starého nábytku.
  • a propojení umění a designu v MUCZKA HALL (Hala 6) - celoevropsky oceňovaný umělec Joe Muczka jr. ukáže, jak lze nevšedním způsobem propojit umění s nejrůznějšími produkty a službami.

Návštěvníci si tak mohou nakoupit a vybírat z široké nabídky nábytku, sedacích souprav, osvětlení, vestavěných částí interiérů, jakou jsou dveře či podlahy, domácí techniky nebo doplňků a mohou také získat inspiraci pro možnou změnu svého bydlení.

Nedílnou součástí je i souběžně probíhající veletrh FOR GASTRO & HOTEL, který je určen jak pro odbornou, tak laickou veřejnost se zaměřením na vybavení a provoz hotelů, restaurací či kaváren.

Po celou dobu konání veletrhu budou v rámci doprovodného programu probíhat další kreativní workshopy, přednášky a atraktivní soutěže o zajímavé ceny, jako např. soutěž s TV bydlení o kuchyň v hodnotě 100 021, Kč včetně DPH.

Hledat v kalendáři

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop