Představu o komfortním a moderním bydlení s dokonalým propojením interiéru s terasou splňují dva typové domy

Představu o komfortním a moderním bydlení s dokonalým propojením interiéru s terasou splňují dva typové domy

Markéta Kristová | Čtvrtek, 26. březen 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Hledáte pro své nové bydlení projekt jednopodlažního domu, ale klasické „elko" se sedlovou střechou není nic pro vás? Chystáte se bydlet spíše v městském prostředí? Líbí se vám moderní architektura a bungalovy? Pak pro vás máme hned dvě inspiraci v podobě dvou typových domů od společnosti ALFAHAUS, které dokonale splňují požadavky náročnějších klientů a zároveň nabízí formu moderního a atraktivního bydlení nejen pro početnou rodinu.


Typový dům Ekonomy 139

Moderní projektový dům Ekonomy 139 od společnosti Alfahaus splňuje požadavky náročnějších klientů a nabízí atraktivní bydlení pro čtyřčlennou rodinu.

Reaguje tak na aktuální stále rostoucí poptávku po jednopodlažních domech, které jsme si zvykli označovat jako bungalov. Stavba s účelně promyšleným dispozičním řešením je vhodná pro středně velké stavební pozemky.

Maximální komfort nabídne prostorný obyvák s kuchyní a praktickým vstupem na zahradu. Výhodnou je i částečně krytá terasa poskytující vstup suchou nohou ze zahrady do domu.

Součástí domu je garáž pro jeden vůz. Celková užitná plocha domu s dispozicí 4+kk je 139 m2 a jeho cena je cca 3,5 mil. Kč včetně DPH a bez základové desky.

Alfahaus-Ekonomy 139-1

Alfahaus-Ekonomy 139_3

Alfahaus-Ekonomy 139_4

Technické parametry

  • Dispozice: 4 + kk
  • Zastavěná plocha: 166 m2
  • Celková užitná plocha: 139 m2
  • Cena domu na klíč: 2 855 052 Kč (neobsahuje DPH a cenu základové desky, cena je shodná i pro variantu s valbovou střechou)

Alfahaus-Ekonomy-139-pudorys


Typový dům Klasik 123

Hledáte jednopodlažní typový dům ideálně do městského prostředí, který zaujme nejen svým moderním vzhledem ale také dispozičním uspořádáním? Tak to by vás mohl zaujmout projekt společnosti Alfahaus nazvaný Klasik 123.

Svou duši vkládá do rukou jednoduchého, avšak všeříkajícího zpracování. Osobité řešení interiéru s plynulým propojením terasy vám poskytne zasloužené útočiště po vysilujícím dni v zaměstnání.

Ve spojení s bazénem je dům jako stvořený pro letní lenošení, ale samozřejmě i pro celoroční bydlení.

Tři ložnice tvoří zázemí pro obytný prostor s kuchyní otevřený posuvnými dveřmi na terasu a do zahrady. S celkovou užitnou plochou 123 m2  nabízí ideální prostor pro tříčlennou rodinu.

Cena domu začíná na 3,7 mil. Kč včetně DPH a bez základové desky.

Alfahaus-Klasik-123-foto-1

Alfahaus-Klasik-123-foto-2

Alfahaus-Klasik-123-foto-3

Technické parametry

  • Dispozice: 4 + kk
  • Zastavěná plocha: 144 m2
  • Celková užitná plocha: 123 m2
  • Cena domu na klíč: 3 098 768 Kč (systém ALFA PLUS 3 163 468 Kč / systém ALFA DIFU, tyto ceny neobsahují DPH a cenu základové desky)

Alfahaus-Klasik-123-pudorys

Vizualizace: Alfahaus


mail-ico-poptavka

Zaujaly vás tyto moderní typové domy? Zašlete dodavateli dotaz nebo nezávaznou poptávku!

Společnost ALFAHAUS s.r.o. se specializuje na nízkoenergetické a pasivní montované dřevostavby, které projektuje na míru individuálním požadavkům zákazníků, což je zárukou špičkového poměru mezi užitnou hodnotou a vlastní cenou nízkoenergetického domu. Firma také nabízí typové projektové domy. Zatímco dřevostavby řady KLASIK představují designové projektové domy určené pro náročnejší klienty, řada EKONOMY je určená zejména mladým rodinám jako startovací bydlení.

Firma je členem Asociace dodavatelů montovaných domů.


Zaslat dotaz nebo nezávaznou poptávku

 

DaS 6-2019

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop